0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir aracın her özelliği kullanım klavuzun da yazmaz mı?
Emniyet kemeri sesi kapaniyor,ama forumcaz tasvip etmiyoruz bu konuyu ;-);-)
Evet abi yazıyor .Ben baktım corolla için 1000 km de 1lt yağ eksiltebilir yazıyor . Auris içinde muhtemelen yazıyordur .
Şu yağ yakma olayını biraz fazla uzatmadın mı ?.Bu arada arkadaşlar konu iyi niyetler açılmış ve gırgırda kabul tamam ama bir yere kadar.Olay Kemal hocanın sat olayına geldi resmen. Aurisin çok özelliği yok kabul ama olanları yazın yada bu konuyu auris meydan savaşı konusu ile birleştireyim olsun bitsin
Bu gizli özellik olmama olayı sadece auriste degil, şuanda kullandıgım lc da da hiçbir özellik yok ...
* Bu arada merkezi kilit i kumandadan açar fakat herhangi bir kapıyı açmazsanız Auriste belirli bir süre sonra kapıları tekrar otomatik olarak kilitliyor.
Abi buna ek olarak corolla da eğer iç tavan lambası door konumunda iken kapıyı açar 20 dakika boyunca hiç kapatmazsanız tavan lambası akü boşalmaması için otomatik kapanıyor . Muhtemelen auriste de vardır .
ben de heyecanlandım birden. Allah Allah gizli özellikleri de mi varmış dedim ama. Hevesim kursağımda kaldı açıkçası. Tek bildiğim gizli özelliği hiç bir gizli özelliğinin olmaması. Tabiki USB girişini saklamışlar onu saymazsak Hani Kung Fu Panda 2 de diyor ya, "gizli tarif diye birşey yok!", auris için de herhalde "gizli özellik diye birşey yok!"
Krikoyuda saklamış deyuslar
Çok güzel bir konu ve çok güzel yorumlar geliyor.Siz bir ara gizlenmiş Eject kolu diye bir şeyden bahsetmiştiniz, acaba bu kolu kullanma hakkı tamamen Toyotaya mı ait?
Yarın servisden randevu aldım ejectorler yenilenecekmiş oda çok birşey tutmuyor zaten sigorta karşılayacak. Ayrıntılı foto çekersem sizinlede paylasırım.