0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şasi No:Y:40,B:1.98,K:98Amortisör dostuyum.Toyota gibi diri ve fitim.Yağ yakmam.
Benim kilo uzun zamandır aynı ama.... Sanırım yağ/kas yüzdesi değişmeye başladı
kilo probleminin başında hareketsizlik var. günlük en az 5 km tempolu yürüyüş yapın rafine şekerli tatlılardanhamur işi gıdalardan uzak,sebze yemeklerine yakın duralım.öğün aralarında bir elma veya havuç sorunlarınızıasgariye indirir.bu yöntem ile 97 kğ. dan 78 kğ.indim.çok değer verdiğim bir dostumun tavsiyesi ile.şu an :boy 1.80 kğ :78. bundan 33 sene öncesi askerden dönüşümde kilom 76
Valla arkadaşım en son şu şekilde isyan ediyordu:"çoluğumu çocuğumu kemirdin hala doymadın hala yemek peşindesin nasıl bir adamsın nasıl bir bünye var anlamıyorum! " tarzında bir isyanlardaydı Valla bende bilmiyorum Özcan abi insanın doyduğunu hissetmesi için en az 20 dakika geçmesi gerekiyormuş ama ben genelde 19. dakikada yeniden yediğimden mütevellit bir türlü doymuyorum ama ona oranla kilo alamıyorum çok dertliyim
bir gün çekelim...güncel: 94 kg
1.74 boy 76 kg
Zafer abi 76'ya göbek dahil mi?
Ercü espriyi anlamadın sen.Noktasız,virgülsüz bir yazı (hakkını yemeyelim 1.85 derken araya nokta koymuşsun ) yazdıgın için,65 günde sadece 5 öğün yemişsin gibi bir anlam çıkmış
Tabi yaşım itibarı ile biraz göbek de dahil. Kilom yıllardır aynı çok değişmiyor. Askerde aşırı kiloluydum. Biraz şeker problemi var ama çok fazla diyet yapmıyorum. Bir ara açlık kan şekerim 350 olmuştu ve kan tahlilini yapan laborant kanımı aldıktan sonra doktoruma koşup bu adam açmı tokmu diye soruşturmuş. Kan şekerim (açlık) şimdi ilaçlar ile 115-120 arası çıkıyor.
Abi bahsettiğin rakamlar ne öyle yahu En ideal rakam 90 galiba (benim açık şekerini ölçtüklerinde demişti doktor).90'dan yola çıkarsak eğer senin değerler uçmuş abi.Dikkat et. Bende de askerlik sonrası (2008) göbek kaldı ve belimde ki fıtık nedeniyle eritmekte güçlük çekiyorum.Kilo olarak 83 kg gibiyim.Ama istediğim değer 75 kg.Onuda bu sene düzenli yürüyüş,bisiklet ve yüzme ile elde edebileceğimi düşünüyorum...
Bismillahirrahmanirrahim sen ne yaptın böyle Muhammet?
Uzun uğraşlar sonunda kilo alarak 67 kiloya çıktım. Ters gelebilir ama kilo aldığım için mutluyum.
Nasıl becerdin Emre abi 65-66 da çakılı kaldım resmen 1 senedir ne yapsam olmuyor deli gibi yiyorum yine aynı yemiyorum yine aynı su içiyorum aynı bıktım yahu tartıyı evden atacağım az kaldı
Ya bir cekin gidin had ya.. Bekleme yapmayin gozunuzu seveyim aaaaa