SAT ve SAS larda da bunlara benzer aşamalar ile seçim yapılıyor. Yani suda batma durumu falan.
Ben batan bir yapıya sahibim.
Bütün beden ölçülerini vermişsin abi kime sorsak Türkayımı sordunuz deryaa o kulak iltihabı kötü bişi yaa baya hemde benimde sabah antremanlarında ağrı yapıyor bi 400 500 ısındıktan sonra oda gidiyor benimde sorunum bu bi arkadaşlar bilen varmı
![]()
neden kaynaklanır nereyi değiştirmek lazım hava filitresi temiz yağ desen ideal ölçüde motor basıncıda sprintlerde tıkır tıkır
![]()
neyse valla Türkay abi öübarek baya artmışssın nasıl becerdın yaa ama yüzücüler bıraktıktan sonra göbek yapıyorlarmış en kötü yanı o zaten bıgun bırakıcam ama su topu veya sualtı hokeyıne giderim vs vs
üzülmüştüm çok, yarışa katılcaktım ilk kez, amatördü falan ama başlangıçtı benim için..orda küsüp bıraktım, zaten kulak da izin vermiyordu
bıraktığım gibi arttı göbek maşallah şu an ayı gibiyim
antremanlardan sonra nasıl yemek yendiğini biliyorsun, antremanlar bitiyor yemek alışkanlığı devam
sorun ordan kaynaklı

ben kendi denememle biliyorum, havuzda bile batan bir yapım yok, denizde batma olayı iyice zoraskeriyenin havuzdaydı bizim idmanlar, temiz olsun diye bool miktarda klor kullanıyorlardı, ona bağlıyorum ben iltihabı
üzülmüştüm çok, yarışa katılcaktım ilk kez, amatördü falan ama başlangıçtı benim için..orda küsüp bıraktım, zaten kulak da izin vermiyordu
bıraktığım gibi arttı göbek maşallah şu an ayı gibiyim
antremanlardan sonra nasıl yemek yendiğini biliyorsun, antremanlar bitiyor yemek alışkanlığı devam
sorun ordan kaynaklı
iyide abi klordan kaynaklanmaz o ya klor zaten mikrop öldürücü bişi olmaz ondan ben günde 4-5 saat içindeyim yakında parmaklar arasında perde çıkıcak ondan kokrkuyorum
evrim geçiricem:D o yarış muhabbeti çok güzel deplasmanlar falan 1 ay önce izmirdeydik çok güzeldi yani harika anlıyacagın küsmeseydin keşke yaa :/
202 cm 107 kg.... başka bişi yazmama gerenk yok herhal:)
ercüment 21 yıl faal basketboldan sonra hipertansiyon ve sıfır spor vücut dagıtıyor idare et kardeş....
Offff yemek muhabbeti 2-3 tabak makarna anlatamam bol karbonhidrat![]()
iyide abi klordan kaynaklanmaz o ya klor zaten mikrop öldürücü bişi olmaz ondan ben günde 4-5 saat içindeyim yakında parmaklar arasında perde çıkıcak ondan kokrkuyorum
evrim geçiricem:D o yarış muhabbeti çok güzel deplasmanlar falan 1 ay önce izmirdeydik çok güzeldi yani harika anlıyacagın küsmeseydin keşke yaa :/
ondan sonra hep vücut geliştirmeyle uğraştım ama yüzme kadar sarmadı, kurallarına "raconuna" uymadım ters tepti 
ercüment 21 yıl faal basketboldan sonra hipertansiyon ve sıfır spor vücut dagıtıyor idare et kardeş....
Bu sitede sporcu kaynamaya başladı
millet kaydı durdu ben yüzdüm önce bi
2-3 tabak makarna, 10-15 yumurta, deplasmana giderken bakkalda mola verip bütün rafların boşaltılması, kebapçıya gidip adamı mutlu etmek, pizza huta gidip sinırsız olayını yapıp pizza hutı batırmak falan![]()
ya klor mikroplar ölsün diye de fazlası zararlı be ercü..yani ben kafadan atıyorum tabi de hem iç hem dış kulak ya da orta kulak oldum aynı anda, anlatamam ağrıyı, berbat bir şeydi, bir de böyle hep kulağımda su var gibi duymakta zorlanıyordumondan sonra hep vücut geliştirmeyle uğraştım ama yüzme kadar sarmadı, kurallarına "raconuna" uymadım ters tepti :)maşallah maşallah canavar gibisin abi
spor sağlıktır ya..bende resmen bağımlılık oldu..spor yapmazsam uyuyamıyorum..bugün aqua parka gittim, en az kilometre yüzdüm olimpikte
millet kaydı durdu ben yüzdüm önce bi
![]()
deplasmana giderkene bütün raflar boşalır otobüsün heryeri çöp olur
İzmire gelirsem seninle bi takılalım Türkay abi mutlaka
aqua park falan
hatta kapışalım
Ahmet Can abi geldiğindede burda onunla kapışcaz bana meydan okudu
geçersem efsanenin anahtarını alıyorum (park yerine kadar)
ama geçlirsem sesimi çıkartmıcam
yüzme geçmişi olmayan arkadaşlarımla kapıştım bugün adamlar havuzun yarısında kesilmese zor geçcektim
allahtan nefes var hala da bitirebildim
ama efendi gibi takılalım dersen ne ala
kollar çekemiyo artık bedeni, denizde yine daha rahat çekiyorum kendimi ama havuz zorluyor artık
enes bugün öldüm lan ne yarışıyüzme geçmişi olmayan arkadaşlarımla kapıştım bugün adamlar havuzun yarısında kesilmese zor geçcektim
allahtan nefes var hala da bitirebildim
ama efendi gibi takılalım dersen ne ala
kollar çekemiyo artık bedeni, denizde yine daha rahat çekiyorum kendimi ama havuz zorluyor artık
![]()
sakin sakin yavaş yavaş ama orda bi ortalığın tozunu arttırım sonra yavaş yavaş bakarız eğlencemize
atladım direk dümdüz karşıya gittim durmadan geri döndüm can kurtaran gelmiş laf ediyo bonen nerde senin diye
düşürmüşüm boneyi havuzda haberim yok
zaten uykusuzdum, sabah sabah yordum kendimi vurdum kafayı 12fen 14e kadar uyudum
ercü ben de havuza o edayla girdimatladım direk dümdüz karşıya gittim durmadan geri döndüm can kurtaran gelmiş laf ediyo bonen nerde senin diye
düşürmüşüm boneyi havuzda haberim yok
zaten uykusuzdum, sabah sabah yordum kendimi vurdum kafayı 12fen 14e kadar uyudum
adamın görevi o
68 kg 174 cm ideal beee
amma dolmuşsun beadamın görevi o
![]()
gayet güzel abi iyi bir ortalama
sen beni evlenmeden önce görcektin boy aynı kilo 58...
rüzgarı gördümmü sığınacak yer arıyodum ..hehööööw