Gönderen Konu: Kaç Kilosunuz?  (Okunma sayısı 109223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaç Kilosunuz?
« Yanıtla #420 : Temmuz 08, 2010, 22:45:16 »
en son geçen sene mayıs ayında yazmışım o zamandan beri hiç değişmediği garantisi vermekteyim. :D
geçen süre:5 yıl
o kadar sene boyunca 58 i geçemedim.(bu da tıka basa yemek yeyince oluyor daha sonrasında kayıp) min da 55 imdir. :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #420 : Temmuz 08, 2010, 22:45:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #421 : Temmuz 08, 2010, 22:59:34 »

88 kg.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #422 : Temmuz 08, 2010, 23:01:51 »
 SAT ve SAS larda da bunlara benzer aşamalar ile seçim yapılıyor. Yani suda batma durumu falan.
 Ben batan bir yapıya sahibim. :):):)
ben kendi denememle biliyorum, havuzda bile batan bir yapım yok, denizde batma olayı iyice zor :D
Bütün beden ölçülerini vermişsin abi kime sorsak Türkayımı sordunuz der :D yaa o kulak iltihabı kötü bişi yaa baya hemde benimde sabah antremanlarında ağrı yapıyor bi 400 500 ısındıktan sonra oda gidiyor benimde sorunum bu bi arkadaşlar bilen varmı :P :D neden kaynaklanır nereyi değiştirmek lazım hava filitresi temiz yağ desen ideal ölçüde motor basıncıda sprintlerde tıkır tıkır :P :D neyse valla Türkay abi öübarek baya artmışssın nasıl becerdın yaa ama yüzücüler bıraktıktan sonra göbek yapıyorlarmış en kötü yanı o zaten bıgun bırakıcam ama su topu veya sualtı hokeyıne giderim vs vs :D
askeriyenin havuzdaydı bizim idmanlar, temiz olsun diye bool miktarda klor kullanıyorlardı, ona bağlıyorum ben iltihabı :( üzülmüştüm çok, yarışa katılcaktım ilk kez, amatördü falan ama başlangıçtı benim için..orda küsüp bıraktım, zaten kulak da izin vermiyordu :) bıraktığım gibi arttı göbek maşallah şu an ayı gibiyim :P antremanlardan sonra nasıl yemek yendiğini biliyorsun, antremanlar bitiyor yemek alışkanlığı devam :D sorun ordan kaynaklı :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #423 : Temmuz 08, 2010, 23:06:55 »
valla  ben tam  aranılan adamım  askerde ;)

22  endeks  benim
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #424 : Temmuz 08, 2010, 23:14:06 »
ben kendi denememle biliyorum, havuzda bile batan bir yapım yok, denizde batma olayı iyice zor :D askeriyenin havuzdaydı bizim idmanlar, temiz olsun diye bool miktarda klor kullanıyorlardı, ona bağlıyorum ben iltihabı :( üzülmüştüm çok, yarışa katılcaktım ilk kez, amatördü falan ama başlangıçtı benim için..orda küsüp bıraktım, zaten kulak da izin vermiyordu :) bıraktığım gibi arttı göbek maşallah şu an ayı gibiyim :P antremanlardan sonra nasıl yemek yendiğini biliyorsun, antremanlar bitiyor yemek alışkanlığı devam :D sorun ordan kaynaklı :P

Offff yemek muhabbeti 2-3 tabak makarna anlatamam bol karbonhidrat :D :D iyide abi klordan kaynaklanmaz o ya klor zaten mikrop öldürücü bişi olmaz ondan ben günde 4-5 saat içindeyim yakında parmaklar arasında perde çıkıcak ondan kokrkuyorum :D evrim geçiricem:D o yarış muhabbeti çok güzel deplasmanlar falan 1 ay önce izmirdeydik çok güzeldi yani harika anlıyacagın küsmeseydin keşke yaa :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #425 : Temmuz 08, 2010, 23:14:53 »
202 cm 107 kg.... başka bişi yazmama gerenk yok herhal:)

2metre 2 cm dimi abi maşallah :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
« Yanıtla #426 : Temmuz 08, 2010, 23:22:10 »
ercüment 21 yıl faal basketboldan sonra hipertansiyon ve sıfır spor vücut dagıtıyor idare et kardeş....
bıktım ya tank yakıt deposu yıkamaktan:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #427 : Temmuz 08, 2010, 23:23:52 »
ercüment 21 yıl faal basketboldan sonra hipertansiyon ve sıfır spor vücut dagıtıyor idare et kardeş....

Bu sitede sporcu kaynamaya başladı :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #428 : Temmuz 08, 2010, 23:26:11 »

Offff yemek muhabbeti 2-3 tabak makarna anlatamam bol karbonhidrat :D :D iyide abi klordan kaynaklanmaz o ya klor zaten mikrop öldürücü bişi olmaz ondan ben günde 4-5 saat içindeyim yakında parmaklar arasında perde çıkıcak ondan kokrkuyorum :D evrim geçiricem:D o yarış muhabbeti çok güzel deplasmanlar falan 1 ay önce izmirdeydik çok güzeldi yani harika anlıyacagın küsmeseydin keşke yaa :/
2-3 tabak makarna, 10-15 yumurta, deplasmana giderken bakkalda mola verip bütün rafların boşaltılması, kebapçıya gidip adamı mutlu etmek, pizza huta gidip sinırsız olayını yapıp pizza hutı batırmak falan :D

ya klor mikroplar ölsün diye de fazlası zararlı be ercü..yani ben kafadan atıyorum tabi de hem iç hem dış kulak ya da orta kulak oldum aynı anda, anlatamam ağrıyı, berbat bir şeydi, bir de böyle hep kulağımda su var gibi duymakta zorlanıyordum :( ondan sonra hep vücut geliştirmeyle uğraştım ama yüzme kadar sarmadı, kurallarına "raconuna" uymadım ters tepti :)
maşallah maşallah canavar gibisin abi :D
Bu sitede sporcu kaynamaya başladı :islik:
spor sağlıktır ya..bende resmen bağımlılık oldu..spor  yapmazsam uyuyamıyorum..bugün aqua parka gittim, en az  kilometre yüzdüm olimpikte :P millet kaydı durdu ben yüzdüm önce bi :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #429 : Temmuz 08, 2010, 23:31:11 »
2-3 tabak makarna, 10-15 yumurta, deplasmana giderken bakkalda mola verip bütün rafların boşaltılması, kebapçıya gidip adamı mutlu etmek, pizza huta gidip sinırsız olayını yapıp pizza hutı batırmak falan :D

ya klor mikroplar ölsün diye de fazlası zararlı be ercü..yani ben kafadan atıyorum tabi de hem iç hem dış kulak ya da orta kulak oldum aynı anda, anlatamam ağrıyı, berbat bir şeydi, bir de böyle hep kulağımda su var gibi duymakta zorlanıyordum :( ondan sonra hep vücut geliştirmeyle uğraştım ama yüzme kadar sarmadı, kurallarına "raconuna" uymadım ters tepti :)maşallah maşallah canavar gibisin abi :D spor sağlıktır ya..bende resmen bağımlılık oldu..spor  yapmazsam uyuyamıyorum..bugün aqua parka gittim, en az  kilometre yüzdüm olimpikte :P millet kaydı durdu ben yüzdüm önce bi :D

Aynen öylee 10 15 yumurta :D deplasmana giderkene bütün raflar boşalır otobüsün heryeri çöp olur :D İzmire gelirsem seninle bi takılalım Türkay abi mutlaka :D aqua park falan :D hatta kapışalım :P :D Ahmet Can abi geldiğindede burda onunla kapışcaz bana meydan okudu :D :P geçersem efsanenin anahtarını alıyorum (park yerine kadar) :D ama geçlirsem sesimi çıkartmıcam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #430 : Temmuz 08, 2010, 23:35:53 »
enes bugün öldüm lan ne yarışı :D yüzme geçmişi olmayan arkadaşlarımla kapıştım bugün adamlar havuzun yarısında kesilmese zor geçcektim :D allahtan nefes var hala da bitirebildim :P ama efendi gibi takılalım dersen ne ala :P kollar çekemiyo artık bedeni, denizde yine daha rahat çekiyorum kendimi ama havuz zorluyor artık :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #431 : Temmuz 08, 2010, 23:40:19 »
enes bugün öldüm lan ne yarışı :D yüzme geçmişi olmayan arkadaşlarımla kapıştım bugün adamlar havuzun yarısında kesilmese zor geçcektim :D allahtan nefes var hala da bitirebildim :P ama efendi gibi takılalım dersen ne ala :P kollar çekemiyo artık bedeni, denizde yine daha rahat çekiyorum kendimi ama havuz zorluyor artık :(

Ya ayıpsın abi hertürlü yüzeriz :D sakin sakin yavaş yavaş ama orda bi ortalığın tozunu arttırım sonra yavaş yavaş bakarız eğlencemize :D :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #432 : Temmuz 08, 2010, 23:44:00 »
ercü ben de havuza o edayla girdim :D atladım direk dümdüz karşıya gittim durmadan geri döndüm can kurtaran gelmiş laf ediyo bonen nerde senin diye :D düşürmüşüm boneyi havuzda haberim yok :P zaten uykusuzdum, sabah sabah yordum kendimi vurdum kafayı 12fen 14e kadar uyudum :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #433 : Temmuz 08, 2010, 23:46:55 »
ercü ben de havuza o edayla girdim :D atladım direk dümdüz karşıya gittim durmadan geri döndüm can kurtaran gelmiş laf ediyo bonen nerde senin diye :D düşürmüşüm boneyi havuzda haberim yok :P zaten uykusuzdum, sabah sabah yordum kendimi vurdum kafayı 12fen 14e kadar uyudum :P

Can kurtaranlara uyuzum zaten abuk subuk düdük öttürüp vırt zırt şeyler söylüyorlar çıkcan havuzdan dışarda dövcen sonra gözlüğü takcan iticen suya orda boğucaksın günün stresini atıcaksın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #434 : Temmuz 08, 2010, 23:47:26 »
68 kg 174 cm ideal beee

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #435 : Temmuz 08, 2010, 23:48:15 »
amma dolmuşsun be :D adamın görevi o :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #436 : Temmuz 08, 2010, 23:48:40 »
68 kg 174 cm ideal beee

gayet güzel abi iyi bir ortalama :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #437 : Temmuz 08, 2010, 23:49:53 »
amma dolmuşsun be :D adamın görevi o :D

Abi görev falan anlamam yaa bizi açık havuzda antreman yapıyoduk geçen sene eski takımla bize gelip vırt zırt şeyler söylüyodu yaa eeeee kesss bee diye bağırcaksın ama hoca başında. olmuyor yapamıyorsun  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #438 : Temmuz 08, 2010, 23:51:32 »
gayet güzel abi iyi bir ortalama :D

sen beni evlenmeden önce görcektin boy aynı kilo 58...
rüzgarı gördümmü sığınacak yer arıyodum ..hehööööw

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #439 : Temmuz 08, 2010, 23:53:33 »
sen beni evlenmeden önce görcektin boy aynı kilo 58...
rüzgarı gördümmü sığınacak yer arıyodum ..hehööööw

ooo ozaman esşiniz iyi bakıyor yav :D