0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adam sadık çıktı be ercü eldekini sakla bi köşeye, sen deneme işine başla okulda kız bırakma, tecrübe olsun ben senin bu konuda çooooook başarılı olcağına inanıyorum bak demedi deme
abi ehliyetsiz araba kullanmak teşbih miydi hayır eğer öyleyse hayatımda duyduğum en güzel teşbihti azdırma dedikten sonra bir de doğaya uyup demişsen ehliyetsiz araba kullanmak dediğinde farklı şeyler anladım
ercüde öyle anlamış
Okulda kız kaldımı ki
Boş ver okulu , dışarda kızmı yok, hem eskişehirin özellikle çerkez kızları süperdir, ama dikkat et adamı vuran da çıkabilir içlerinden
haah şöyle liseye başladın demi ? sizin dönemi ellememeye çalış, adın çıkıyo sonra yavşak diye küçükler büyükler falan o tarz git
Havuzdanmı buldun
Konuyu ben toparlayayım o zaman. 82 kilodan, 76'ya düştüm, azimle devam ediyorum
ne olduysa takım elbiseli fotodan sonra oldu sanırım
üniversiteye kadar 72 nin üstüne çıkamadım (Bir dönem süt ve çikolata takviyesi yapmama rağmen ). Evlendikten sonra 78-82 değişiyor. Spor yaptığım zaman ne kadar veriyorum bilmiyorum .
Onun da etkisi oldu tabi Muhammet hocam
80 kg iken düzenli spora başladım 1 yıl devam ettim 92 kg oldum..1 yıldır düzenli spor yapmadığımdan olsa gerek 85-86 kg ortalamam var..185 cm..