0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fren hidroliğini komplemi değiştiriyorlar yoksa sadece test mi yapıyorlar. sanayide yağcıda bulunan avuçiçi kadar bir cihaz ile belli bir oranda hidrolik deposundan hidrolik çekti ve test butonuna bastı. kaynama derecesine baktı. normal dedi, değişmeye gerek yok. testi böyle yapıyorlarmış. servis böyle birşey yapıyor mu? yoksa 40 binde değişecek mi diyor.
Murat hocam, 265 TL'nin içeriğini tam yazayım referans olması bakımından:İşcilik : 74,36 TLYağ Filtresi : 11,15 TLHava Filtresi : 18,90 TLPolen Filtresi : 25,05 TLŞanzıman Yağ Tapa Contası : 1,33 TLFren Hidroliği (0,75 litre) : 10,59 TLBuji (4 adet ) :19,86 TLMotor Yağı (10W40 - 3,7 litre) : 59,92 TLKarter Tapa Contası : 1,30 TLCam Yıkama Suyu (250 ml) : 2,12 TLToplam : 224,58 TLKDV : 40,42 TLGenel Toplam : 265 TL
teşekkürler, 10 tl + kdv+ işçilik için test etmemiş değiştirmişler.hava filtresi+ polen filtresi kampanya kapsamında baya indirim yapmışlar.polen için 40 küsür demişlerdi geçen 10 bin bakımında.benim yağ değişimime var baya. en azından gidip malzemeleri alayım indirimden.
hadi ya, geçen sene ağustos-eylül gibi bir kampanya vardı orda almıştım.benim bakıma daha 4-5 bin km var. desene kaçırıdık.yaris ile o kadar fark ediyor mu filtre?
Ozaman motor yağını, filitresini değiştirmemelerini söyle.Checkup olayını bende sordum zaten aynı yerler bakım sırasındada kontrol ediliyormuş .Madem yeni sayılır hesaptan düşsünler
abi hikaye ya. gittim trabzon servise, doğru dürüst bakmadılar bile. adamların peşine dolandım resmen ya. ilgilenen yok. güya baktılar işte. motora altına falan filan. bişey yok dediler arabada. insan bi bilgisayara falan sokar. onu bile yapmadılar. yani bence bedava çek ap falan fiyaskoo....
kampanya için yapılacak checkup da nerelere bakılacağı belirtiliyor,şitandardan fazlasını yapamıyorlar sizin ki servis azizliği gibi bi durum olmuş...
herkese merb.kampanya falan hepisi hikaye· (Ücretsiz check-up* )ben gittim aracları alıyorlar içeri emin olun kontrol etmeden check-up yapmaadan veriyorlar.aracımı götürdüm daha sonra ikamet ettiğim yerde 1 gün sonra işi bilen birisine baktırdım klimada gazın hemen hemen yok denecek kadar azaldığını söylediler. lastik havalarına ise 40 hava vurmuşlardı vs. yazıklar oolsun servislere..........
bence indirimler biraz hikaye gibi önce bindirim sonra indirim.
bir nevi öyle tabi. ama bir bilgisayara da sokulmazmı bu meret ya. bakardık bütün verilerine fikir sahibi olmak açısından yani.