0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali taaaa Akota'yamı gittin.Bugüne kadar gördüm yeri ve ulaşımımı zor bir servis....
Şu girişi yol kenarında olan tarladan girilen yer mi orası
SelamArkadaşlar 05/06/2009 tarihinde saat 10:00 a aldığım randevuma gittim.Aracımı teslim ettim.Check up yapılırken her yapılan kontroller sonucunda çıkan eksikler söylendi.Eksiklerim ise şöyle:-Ön ve arka balatalarımın bitmeye yakın olduğu (bunu zaten biliyordum)-Lastiklerimin değişim zamanının geldiği (hep söylüyolar zaten)-Motor yağımda yarım litre kadar eksik olduğu.-Bir stop lambamın patladığıTüm eksiklerim bunlar.Aracım da zaten 39 bine yaklaştı ve 40 bin bakımına gelirsem zaten bir çoğunu yaptıracağımı söyledim.Taki aracımın başına gidene kadar.Aracımın başına gidip kapıyı açacak iken açma kolunun üzerinde siyah bir vuruk lekesi gördüm.Direk servis danışmanının yanında soluğu aldım.-Beraber bakalım. diyerek aracın başına gittik.Lekeyi parmak ile silerek çıkarttı fakat burda vurmadan dolayı kaportada 3 cm boyunda bir ezik olduğunu söyledim.Hatalarını kabul ederek -Aracı bırakırsınız bölge vakumla veya macun ile düzeltilir, zımparalanır ve kapı komple boyanır dedi.Bir aracın 3 cm lik bir ezik yüzünden komple sol kapının boyanması hiç içler açısı değil ve servis işçiliğindeki ufak bi dikkatsizliğin midemi bulandırması bana her aracımın başına gidip kapıyı açacak iken ordaki ezikliği aklıma getirmesi -Tamam dedim. o zaman bunu telafi edicez. 40 bakımı yaklaşıyor o zaman bir daha bu konuyu görüşücez dedim.-Tamam dedi ve ayrıldım.*Artık diyecek bir şey bulamıyorum.Ücretsiz derken zararlı çıktık.Moral bozukluğu da cabası.Tebrikler
Çok geçmiş olsun Emre. Boya yapmadan halledemiyorlarmıymış?
o frenler hep ötücek ama..
öter öter biraz geçsin yağmur falan yiyince başlar o:)