0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana araba sürmeyi babam öğretti ancak sabırsız olup bagırdıgı için biraz korkuyodum sonra birgün çaldım arabayı o günden beri arabada tekim...Genetik yapı gereği kadınların refleksleri erkeklere göre zayıftır arabada genel olarak refleks işi oldugundan kadın sürücülerden korkulur size tavsiyem asla kendiniz gibi sürmeyi beklemeden zamanla sabırla anlatmaktır kadınların anlatılan herşeyi uygulayacağını düşünürek kendi yorumlarınızıda katarak anlatmanızdır hatalarında güzel sözle uyarmanız tekrarlamasını ona güvenmndiğinizi söylemesidir keşke bir kız arkadasım olsada araba sürmeyi öğretsem
oooo Ali dersiz başına dert arıyosun be
yok be abi işte finaller geliyor kötü mü olurdu elimin altında dursa yemek yapsa evi temizlese falan
Arkadaşlar ilk defa birine ve bu biri de eşim oluyor kendileri araba kullanmayı öğretmeye çalışıyorum nelere dikkat etmem gerek aracımın fazla yıpranmaması için tavsiylerinize ihtiyacım var yardımlarınız bekliyorum (bi müddet sonra kursa gönderecem kursa gönder demezseniz sevinirim direksiyonu doğru dürüst öğretmiyorlar kendimden biliyorum)
Önce fren yapmayı öğretin.Bi de dönüşleri fazla içten yapıyorlar dikkatli olun..
bencede benceeedeeeeee ben son kararımı verdim 3 - 5 binlik bir araba alıp vericem hanıma, vurduğu yerdede bırakıp gelsin.benım corollama el sürmesinde neyaparsa yapsın.
Ben hazır araba kullanmayı bilenini aldım:))))))))))))))))))))) Sizlere Allah kolaylık versin...
ben 131 falan düşünüyodum ama bulamıyorum.1990 model bir şahin alıp vericem artık kadavra niyetine.vurduğu yada bozulduğu yerde kontak anahtarını üzerinde bırakıp eve gelmesini söyliycem bunda kararlıyım.bizim hanım artık o arabayı misafir salonu gibi yapar sanırım danteller perdeler kanaviçeler falan ortayada fiskos sehpası