0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eger motorda hava filtresinden baska bir şey yoksa aracın sesi gayet güzel egzoz takmanıza gerek bile yok
Türkay kapalı otoparkta çekilen video bu forum için pek uygun değil. Bu nedenle siliyorum. Ses içinse söylenebilecek bir şey yok, tek kelimeyle müthiş
off kapalı otoparkta çıkan ses mükemmeldi Türkay abi güvenliğe vursaydınız 2 tane ne yapmaya çalışıyorsunuz gibisinden bişeyler diyo
sen nerde istersen coşkunum istersen kalkıp gelirim şimdi de
açık hava filtresi hiç tavsiye etmiyorum....hem havayı temizlemeden kelebeğe yolluyor hem ses duyucam diye gaza yükleniyorsunuz...kit tavsiye ederim gaza yüklenmenize gerek kalmadan tok ve güzel bir ses elde edersiiz + ekonomi...
Süpermiş Türkay. Bende de var açık hava filtresi. Piyasa malı çok kaliteli bişey değil. Ama cidden güzel ses veriyor ve hoş da geliyor kulağa. Gerçi benim egzozdan pek anlaşılmıyo amabazen kaputu açıp hava filtresinin sesini dinliyorum Bu arada arabayı bastın mı sen
hava filtresi temizlemeden kelebeğe mi yolluyor çoraptır o senin dediğin kaliteli filtreler çoooooook güzel filtreliyor valla..kullandığım filtre AEM..