Gönderen Konu: bod oto perde hakkında bilgisi olan arkadaşlar?  (Okunma sayısı 2888 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
bod oto perde hakkında bilgisi olan arkadaşlar?
« : Mayıs 19, 2009, 00:46:08 »
Aracıma film yaptırayım mı? diye araştırırken hepsiburada sitesinde http://www.otoperde.com/tr/index.php?page=kategori&kat=45
linkindeki perdeyi gördüm hepsiburada sitesinde 150 ytl gibi bir fiyat istiyorlar.
Tip olarak Honda civic araçların orjinal perdelerine benzettim. bizm komşuda var çok hoşuma gidiyorlardı.

Aramızda alan kullanan var mı? kalitesi nasıl ? Bu paraya almaya değer mi?

50-60 ytl olsa hiç düşünmeden alırdım. Fakat 150ytl az bir rakam değil.

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Toyota Club Türkiye

bod oto perde hakkında bilgisi olan arkadaşlar?
« : Mayıs 19, 2009, 00:46:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: bod oto perde hakkında bilgisi olan arkadaşlar?
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2009, 01:15:23 »
Bana perde her zaman itici gelmiştir.Ağır bir havası var bu konu hakkında İsmail abi baya araştırma yapmıştı vakti zamanında ona danışa bilirisiniz.Biraz dikkat etmek gerek alırken boyuna ve kornej kısmına.

Film daha mantıklı emin olabilirsiniz.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2009, 01:18:38 »
Linkten siteyi inceledim perde direk olarak araca uygun üretiliyormuş resimlerden göründügü kadarıyla güzel gibi ancak o kadar para vermeye değermi orası biraz düşündürücü. Ben şu piyasadaki standart 7-10 liralık esnek perdelerden kullanıyorum iş görüyor bu perdenin fiyatı uygun olsa alırdım.
2008 Corolla D4-D Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2009, 01:58:01 »

benim asıl derdim kapalı garaj olmadığından araba sokakta kavruluyor. boyayı iyi kötü pasta cila ile canlandırırım.
fakat güneşin aracın iç kısmına verdiği zararı telafi etmek çok zor. perde veya film bişeyler yapmadan olmayacak.
cam filmi yaptırmak daha mantıklı fakat polis memurları ile uğraşmak istemiyorum. biraz inat bir yapıda olduğumdan
kesin bağlatırız arabayı... :-[
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2009, 02:23:28 »
Emin ol ki araçlarımızın kumaşları kaliteli.Renklerinde solma vs olmuyo.Bende arka cama vantuzlu perdeyi koydum (arac gunesi evin onundeyken arka taraftan almakta) ön cama da guneslik koyuyorum simdilik.Tabi simdi yaz geldi icini komple ortuyle ortuyorum inanmazsiniz :D
Perde ile delinmesini hic sevmem kapıların vs. Cam filmi hoşuma gider gibi gozuksede kolay kolay yaptirmayi dusunmuyorum. :)

2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﮎ.C@NЄ®
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2009, 01:50:09 »
cam filim yaptır ben yaptırdım suana kadar bı sorun yasamadım cogu arkadasımdada var cok koyu olmadıgı surece sorun yok artık cogu arabada var zaten fılım