Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 07, 2025, 18:47:51
Lütfen yeni üyeler
Tanışma
bölümünde kendilerini tanıtsınlar.
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil
»
Konu:
Araç satın alırken dikkat
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Araç satın alırken dikkat (Okunma sayısı 2296 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
:
Eylül 30, 2006, 02:30:53 »
Arkadaslar sormayın nazara geldim 34 mjg 95 Citroen aracın satısını alcaktım aracta haciz cıktı simdi bazı arkadaslar diycekki arabayı alırken temiz kagıdı almadınmı diye malesef arac trafikten temiz gozukuyo.
Satan adamın 8.000 ytl vergi borcu yuzunden haciz dosyasına gitmis bostancı sahilde aracım trafigin musade ettigi yerde park halinde duruyodu isimi halledip dondugumde bi baktım arac cekiliyo polise rica ettim ne de se begenirsiniz kardesim park la ilgili bi sorun yok aracın baglaması var trafikten aynen dumur oldum.
Neyse yalvar yakar aracı aldım(istanbul polisinden nasıl arac alınır bilenler bilir ) direkt olarak nakil vasıtaları vergi dairesine gittim plaka sorgusunda arac temiz cıktı ve temiz kagıdını aldım fakat aracın dosyası nın bulundugu yer olan sultanbeyli nakil vasıtaları vergi dairesine gidince durum cok farklı arac hacizli dosyada evrak mevcut ordaki memura ben aracın satısını noterden bu temiz kagıdıyla yapsaydım ve buraya gelip ruhsat cıkarmak icin basvursaydım bosu bosuna noter masrafı edicektim bunun sorumlusu kim olcaktı dedigimde bana beyfendi burdan yapılabilecek bisey yok bilgisayara gecmemis al birini vur otekine sizin anlayacagınız arkadaslar siz siz olun alacagınız aracın once dosyasından sorgulatın 5 dakikalık bi is yani.
Su an aracımı iade edip paramı aldım araba aramaya basladım.
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba
Toyota Club Türkiye
«
:
Eylül 30, 2006, 02:30:53 »
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
8 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #1 :
Eylül 30, 2006, 08:56:37 »
İyi geri alabilmişsin paranı, şükret. Geçmiş olsun.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Yaris
Kan Grubu: 0+
1 kere teşekkür etti
5 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #2 :
Eylül 30, 2006, 10:13:17 »
Valla paranı alabilmene şeşırdım.Bu tip adamlar satar ve kaçar.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #3 :
Eylül 30, 2006, 11:24:09 »
Bencede paranı alabilmen büyük şans. Bizide bilgilendirdiğin için sağol.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #4 :
Eylül 30, 2006, 11:57:39 »
adam piyasada olduktan sonra almak kolay
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #5 :
Eylül 30, 2006, 12:57:48 »
o zaman yarın senı alayım araban yoksa barış yada benım arabayı sana satayım ne dersın bu arada gecmıs olsun
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: ---
«
Yanıtla #6 :
Eylül 30, 2006, 15:20:53 »
Arkadaşlar hergün onlarca araç çalınıyor duyuyorsunuz. Peki bu araçların hepsi parçalanıp hurda diye satılıyor mu ? Hayır. Sahte kimlik belgeleri, sahte temiz kağıtları ve sahte ruhsatlarla satılıyor. Satece çalıntı araçlar da değil, satış için galericilere bıraktığınız araçlar veya kiralanan araçlarda bu şekilde satılıyor. Bugün 50 YTL'ye sahte kimlik 50 ytl ye sahte ruhsat yaptırmak mümkün. Bu suç şebekesinin içinde devlet memurlarından polislere kadar çeşitli insanlar da zaman zaman yer alıyor. Vergi dairesinden alınmış kağıtlara, noterden gelmiş vekaletnamelere falan güvenmeyin. Aracın gerçek sahibi ile konuşmadan, anlaşmadan asla ve ASLA araç almayın. Anlaştıktan sonra mutlaka aracın kayıtlı olduğu tescil dairesinden dosyasını kontrol edin. Noter satışı sonrası nasıl trafik muamelecesine para veriyorsanız, öncesindede dosyaya bakmalarını rica edin. Noter satışı yapıldığı anda trafik sigortanızı ve ruhsat işlerinizi derhal tamamlayın.
Bir de ipucu, aracın plakasını iem.gov.tr adresine girerek ve gelirler vergi dairesi adresinden satıcının vergi numarası ile birlikte plakasını girerek basit bir ön inceleme yapabilirsiniz.
--dünya dönüyor--
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Araç: ---
«
Yanıtla #7 :
Eylül 30, 2006, 20:11:38 »
geçmiş olsun
http://carfreaksblog.blogspot.com
(Gizli Üye)
Eski Toprak Toyotacı
Site Başçavuşu
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
Model Yılı: -
52 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #8 :
Eylül 30, 2006, 22:07:57 »
Geçmiş olsun Barış...
Yav sen de atlet değiştirir gibi araba değiştiriyorsun
Yeni bir araba daha alırsan, bu son 3 ayda kullandığın 5. araba olacak yav haksız mıyım
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #9 :
Ekim 01, 2006, 01:26:36 »
valla daghan haklısın da ne yapayım kısmet bi tutturamadım ne yazıktırki 93 gl toyotamı cok ozledimmmmmmmmmmmmmmmm
Parola 61
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #10 :
Ekim 01, 2006, 15:02:53 »
geçmiş olsun..para bi yanna satış bi yanna diye.hep derlerde bi yapmaya üşeniriz.iyi paranı almışsın.bi sorun çıkmamış.
93 corollalar özlenmicek gibi değil ki !!!!
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
«
Yanıtla #11 :
Ekim 01, 2006, 19:35:12 »
Bende 97 Corolla mı özledim vallahi seni çok iyi anlıyorum Barış Kardeş...
Always TOYOTA
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #12 :
Ekim 02, 2006, 00:26:27 »
geçmiş olsun,can sıkıcı bi olay
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: AB-
Kilometre: 120000
Model Yılı: '09
111 kere teşekkür etti
54 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #13 :
Ekim 02, 2006, 14:21:27 »
geçmiş olsun.parayı alabilmen çok büyük şans. bununla geçmiş olsun. belki de bu olaylar corollaya dön için bir uyarıdır.ilahi birşey. şaka şaka. tekrar geçmiş olsun.
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: B+
15 kere teşekkür etti
84 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #14 :
Ekim 03, 2006, 22:37:37 »
gel sana temiz bi araba satayım, hiç bir pürüzü yok,ilanlarda resmi var 2004 corolla
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #15 :
Ekim 05, 2006, 02:13:17 »
kemal tesekkur ederim ama araba isini hallettim kardes eyvallah mazda 323 sedan aldım fotolarını upload edicem
toyotaya donus olayım pek yakın tarihlerde olacak gibi degil su anda paramın musade ettigi gibi davranmak zorundayım malum ticaret le ugrasıyorum
Parola 61
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil
»
Konu: