0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdilik 2 sıkıntı görünüyor bana 1. İşe girdim hafta içi gelemem bitek pazar günleri boşum 2. ulaşım
Heheyt wondera bak be vurdun paranın gözüne Bu arada ayın 22si gibi Ankaradayım Tüm heyete duyrulur
yok be abi ne parası çulsuz geldim çulsuz gidecem bu dünyada geldiğinde kesin haber ver abi bensiz a.o.ç yaparsanız yine Türkay abiyle bozuşuruz valla yakalanıyosunuz zaten
Abi 22sinde geliceksin kac gun kalıcaksın burlarda?
15 haziran günü 1.sıkıntı bendede boy gösterecek Berkay hemen işe başlıyorum.2.yi boşver otobüs diye bişi var ;)Abi
Boşver wonder para puşta yakışır Türkay abin izmirde ve hasta Hem yakanaldığımız yok uzaktan görmek sayılmıyo Bu seferde sen CoCo filan gideriz çiftliğe
yolun ortasında Türkay abeyyyyy die bağırdım abi çabaladım en azından Gideriz abi
Emek harcamışın Gidelim Wonder bi çiftlik yapalım dimiiiiiiiiiiiii
Yapalım tabi abi
Puhaha organizatör yalan olmuş
15 haziran günü 1.sıkıntı bendede boy gösterecek Berkay hemen işe başlıyorum.2.yi boşver otobüs diye bişi var ;)Abi 22sinde geliceksin kac gun kalıcaksın burlarda?
Dostlar ben burdayım. yaparız bi çiftlik artık. Haziranın 23'ünden sonra müsaitim inşallah. Bir aksilik çıkmazsa tabi.Coşkun alırız seni bir yerlerden. Hem sen sınava bu sene mi giriyosun bakıyım. Hele bi sınavın geçsin.
Hadi toplanında genel toplantı için bi organize olun arkadaşlar...
Coşkun ayrıca sana bu hayati sınavda başarılar diliyorum.İnşallah istediğin ümit ettiğin bir yerlere girebilirsin...