Gönderen Konu: WRC - Rally of Turkey'e doğru  (Okunma sayısı 2539 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
WRC - Rally of Turkey'e doğru
« : Eylül 28, 2006, 14:25:35 »
Arkadaşlar WRC nihayet geldi çattı.... Herkezi Antalya'ya davet ediyorum. Gidelim ve etapları dolduralım..

Ben Burdur'dan gideceğim her sene gittim etapları biliyorum. İlk gün ve ikinci gün 3 etap seyredebilme zamanınız var.

İlk gün SS1(07:58)-SS4(12:22) (Perge)   ve     SS8(17:09) (Phaselis)

İkinci gün SS10(08:33)-SS12(12:04) (Kemer)    ve    SS15(17:09) (Phaselis)

Gelecek olan arkadaşlar ile irtibata geçebilir ve  toplu halde gidersek daha iyi olacağını düşünüyorum.

Etaplara buradan ulaşabilirsiniz: http://www.wrcturkey.com/v2006/m_leg.asp

Toyota Club Türkiye

« : Eylül 28, 2006, 14:25:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #1 : Ekim 01, 2006, 03:52:25 »
Arabayla mı gidiyorsun? Kaç kişi gidiyorsun? Nerede kalacaksın? Yanına ne kadar para alacaksın? Günübirlik gideceksen yolculuk ne kadar sürüyor? Etaplara yetişebilir misin?

Bu soruların yanıtlarını verebilirsen sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ekim 02, 2006, 12:24:49 »
Alıntı yapılan: Görkem Baytekin
Arabayla mı gidiyorsun? Kaç kişi gidiyorsun? Nerede kalacaksın? Yanına ne kadar para alacaksın? Günübirlik gideceksen yolculuk ne kadar sürüyor? Etaplara yetişebilir misin?

Bu soruların yanıtlarını verebilirsen sevinirim.
[/quote]

Araba ile gideceğiz. Biz 5 kişi gidiyoruz. Kalmayı düşünmüyoruz gerek Ramazan'dan dolayı gerek yaptığımız işlerden dolayı. Bu yüzden günü birlik gidip geleceğiz. Yanına sadece yol paranı ve yemek paranı alman yeterlidir . Etaplar ücretsiz (Sadece Antalya içindeki SSS hariç. O da 20 ytl )

Şunu söyleyeyim etapa ilk arabanın start zamanından 45 dk önce gidersen iyi olur hem park açısından hem de belli süre sonunda giriş çıkışlar kapatılıyor.

İlk ve ikinci gün 3 etap izleyebilirsin ve de çok rahat yetişebilirsin.

Şunu da belirtmek isterim. Gerçekten çok güzel bir doğa var Antalya'nın o bölgesinde. Gelmenizi tavsiye ederim.  Ben Cumartesi gününkü etaplara gitmeyi düşünüyorum isterseniz irtibata geçip birlikte gidebiliriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ekim 02, 2006, 23:55:16 »
Alıntı yapılan: Ahmet Çelik
Araba ile gideceğiz. Biz 5 kişi gidiyoruz. Kalmayı düşünmüyoruz gerek Ramazan'dan dolayı gerek yaptığımız işlerden dolayı. Bu yüzden günü birlik gidip geleceğiz. Yanına sadece yol paranı ve yemek paranı alman yeterlidir . Etaplar ücretsiz (Sadece Antalya içindeki SSS hariç. O da 20 ytl )

Şunu söyleyeyim etapa ilk arabanın start zamanından 45 dk önce gidersen iyi olur hem park açısından hem de belli süre sonunda giriş çıkışlar kapatılıyor.

İlk ve ikinci gün 3 etap izleyebilirsin ve de çok rahat yetişebilirsin.

Şunu da belirtmek isterim. Gerçekten çok güzel bir doğa var Antalya'nın o bölgesinde. Gelmenizi tavsiye ederim.  Ben Cumartesi gününkü etaplara gitmeyi düşünüyorum isterseniz irtibata geçip birlikte gidebiliriz
[/quote]
Peki, günübirlik gidilirse, sabah yetişme olayı zor olmaz mı? Bir düşüneyim ben, mantıklı gelirse belki gelebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2006, 15:31:04 »
Yok herhangi bir zorluk olmaz. Ama nereden geleceğinize de bağlı. Geçen sene haziran ayında idi biz gece 12:00 da yola çıkmıştık. Antalya da Konya Altı plajında sabahlayıpda gitmiştik   (gitar, ateş , yakamoz kızlarrr  falan filan ) Yani anlıyacağın sabahlamıştık. Ama şuna dikkat uyumadığınız zaman bir de etaplara çıktığınız zaman dağ havası insanı çok yoruyor tabiii bu da dönüş yolculuğu için tehlikeli. Bu yüzden bu sene biraz uyuyup sabaha karşı yola çıkmayı düşünüyoruz. Ama siz gelmeyi kafanıza koyarsanız ona göre birlikte bir plan yapabiliriz. Tabi gelmenize de sevinirim. Çünkü bulunduğum şehir itibariyle toplantılara katılamıyorum bari sizleri buralarda göreyim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2006, 02:36:39 »
levente sölüyoruz sölüyoruz adam alanyada dibinde olayın arabayı servise getirmeden getirmeye uğruyo antalyaya böle işi bilenler bile etaba çıkmazsa noolcak gider tabi wrc

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 07, 2006, 16:19:11 »
Evet işte ben de bunun derdindeyim Doğan arkadaşım..

Her zaman wrc yi istiyoruz ama izlemeye gitmiyoruz. Lütfen bu konu üzerinde duralım. keşke forumumuzda daha çok ilgi görseydi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 16, 2006, 16:58:17 »
perşembeden ber dağlardaydım güzel fotolardan bişiler koycam bikaçgüne kemer startta görevliydim cumartesi pazar chimera midpointteki bumpı seyretik cumartesi geceki seyirci sepesyaline birde seyirciyi seyredesim gelmedi sollberg gitti haberi gelince baya dağıldım orda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ekim 17, 2006, 21:03:07 »
Solberg nereye gitti? Ben Cmt-Pzr izleyemedim de.