0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normal fiyatlar.70000 bakımı için sorduğumda yağ, yağ filtresi, tapa contası, polen filtresi 240 TL fiyat aldım.
teşekkürler ama çok ya hu.dışarıda bir toyota özel servisinde yapsam kaç olur acaba?
Bence özel servise git Triger değiştirme gibi derdin yok Güvenilir bir özel servis daha ekonomik ve iyi olur Çok iyi ustalar var sanayide Ben burada sürekli özel sevise gidiyorum çokta memnunum Polen filitresi benim arabanın serviste 40 tl idi ben 10 tl ye aldım kullanıyorum sıkıntı yok Tabiki çok daha ucuz olur benim araç için yağ yağ filt. +polen filt.+hava filt +kontroller (balata , şanzıman yağ, fren hid. vs. gibi) Ekstra bir sorun çıkmazsa mesela bitmiş fren balatası gibi 85 tl parçalar +10 tl işçilik verip çıkıyorum He birde test sürüşü yaptırırım ustaya benim duymadığı bir sorum ses vaemi giderken araçta diye toplam Maximum 100 tl ye çıkıyorum 250 tl filan çok para o kadar basıt işler için bence yazık paraya ağaçtam toplamıyoruz Panel kaymış diyorsun o da kaportacının 15-20 tl ye yapacağı basit bir olay gibi görünüyorsanayide tanıdık iyi bir kaporta ustası yok mu benim burada adem ustamız var o dediğin işi dört poğaça 2 bardak çaya yapar kiminin duası kiminin parası hocam der