0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
farı sökün heryerini güzelce silikonlayın,saç kurutma makinasıyla 2,3 dk içini güzelce kurutunn,aracınıza takın çalıştırın belki yine buğu yapar moralinizi bozup bana küfretmeyin bu kadar uğraştırdın yine alıyo diye,çözümü var uzun ampullerin takıldıgı yerin lastiği var onu söküp ampulu taktıgımız hani onu sökün ve 20,25 dk arabayla gezin vede farın hava almasını sağlayan şeffaf tıpa tarzı bişeler görüceksiniz farın arkasında bir tanesini sökün ama o 1,2 gün sökük kalsın,not:yaklaşık 1 saatlik kullanımdan sonra uzunların kapagını takın,niye bunları söyledim hepsini denedim kendi tecrübem,farı kurutttunuz ettiniz taktınız motorun sıcaklıgıyla tekrar buharlaşacak birde xenon yaktınız mı deme halinize ama kapaklar yokken sirkülasyon güzel olacagından nem rutubet ne varsa 1,2 günde gidiyo fardan,ama farın kasasında camında kırık çatlak varsa ona bişe diyemem
bendede aynı dert var elektrikçiye söktürdüm su varmış iyice kuruttu ama silikon çektirmedim siyah silikon kullanıyor çok çirkindi bakalım böle gitsin biraz