Merhaba
Bügün başka bi ustaya gösterdim komple fren elden geçirin diye ön frenlerin kaliper pimleri ters takılmış dedi onlarıda düzelti ön fren balatası sıkıyormus böylece oda düzeldi dedi ama frenlerde boşluk varmış gibi geliyor usta bana fren balatası bosch marka oldugu için dedi hemde asırı fren sesi var acaba pinleri düzelticem diye bozdumu
Merhabalar Ahmet bey profil bilgilerinizde İstanbul'da ikamet ettiğiniz gözükmekte konu fren olduğu için riske girmeye gerek yok, İstanbul'da uzman Toyota ustası form üyemiz tem oto var randevu alarak giderseniz olması gerekenin en iyisini yaparlar,gittiğiniz kişi kim bilmiyorum ama ustaların genel konuşması birbirlerini beğenmezler hep bir önceki yapana çamur atarlar hata ararlar işini doğru yapan dürüst esnaf az kaldı onlardan biride size tavsiye ettiğim tem oto sahibi
@Ufuk Sönmez (16363) bey,yanlarına gidin en iyi hizmeti en kaliteli yedek parçayı bulursunuz,fren sesi balata ile alakalı Usta'nın dediği o kısım doğru,ama temizlenip kanal açılırsa bir nebze düzelir.