Gönderen Konu: Toyota Verso Uygun Multimedya  (Okunma sayısı 389 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '09
Toyota Verso Uygun Multimedya
« : Temmuz 21, 2026, 13:37:08 »
Selamın Aleyküm arkadaşlar yakın zamanda hem sağlam olması hem ailemin büyümesi sebebiyle 2009 model Verso aldım. Makyajlı kasa ancak teybinde sadece aramalar için Blutooth özelliği kullanılıyormuş. Bu beni çok üzdü açıkçası. Çok multimedya araştırdım baktım ancak 9 inç pahalı ve çirkin duran tablet dışında seçenek bulamadım. Eğer 2013-2017 kasa Verso kullanıp bu tür teyplere geçiş yapan varsa eski ekranlı teybine talibim ücretini konuşup satın alabilirim. Bu araçlar tam Türk aile yapısına uygun olsa da ilginç bir şekilde Türkiye'de tutulmaması sebebiyle bu tür araca özel parçalar bulmakta zorlanıyorum. O yüzden buradan da yazma gereksinimi istedim. Eğer o da bulunmazsa Auris teybinin de bağlantı noktaları çok benzediği için uyacağını düşündüm kasa uyar mı bilemem. Tabi denemeden belli olmaz ama bilgisi olan arkadaşlar, abiler yardımcı olursa sevinirim. Niyetim sadece Blutooth du bunu AUX-BT dönüştürücülerle denedim güvensiz, ses kalitesi kötü ve dışarıda kötü bir görüntü bıraktı. Almışken de ekranlı olsun diye düşündüm.
Şimdiden Teşekkür Ederim...

Toyota Club Türkiye

Toyota Verso Uygun Multimedya
« : Temmuz 21, 2026, 13:37:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 14 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Verso Uygun Multimedya
« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2026, 16:51:18 »
merhaba, tablet tipinde olan cihazlar görsel olarak sırıtıyor ve ses olarakta iyi değiller.  alternatif olarak kaliteli ses veren bir bluetooth hoparlör alıp orjinal sistemi bozmadan kullanabilirsiniz. bende auris varken Xiaomi Sound Outdoor 30W bunu kullanıyordum memnundum.

2007 AURİS 1.6 MANUEL, 2013 AURİS 1.4 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 OTOMATİK, 2012 AURİS 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA OTOMATİK.