Kalitede hayati olmayan parçalardan kaynaklanan küçük indirimler olsa bile bizlere yansıyacağını tahmin etmiyorum,toplamda satış fiyatları bazen değil her zaman tüketici aleyhine şekilleniyor,bahsedilen küçük hatalı kısımlar yine bizlere denk gelir AB ve Amerika için farklı olur; BYD ye gelince Avrupa'ya satış için sıçrama tahtası olarak hesap yaptılar ancak AB ,Made in EU etiketi olmayan,bunun içinde Avrupa'da üretilmeyen hiç bir araç gümrük mevzuatından yararlanamayacak diye karar alınca olay kaypak zemine oturdu,bu günlerde TR'de üretilen araçlarda Made in EU sayılacak diye haberler okudum ancak resmi bir açıklama olmadı her iki taraftan;Ancak Çİnliler öyle veya böyle piyasaları ele geçirdiler,gün geçmiyor ki yeni bir tür pil bulundu,8 dakikada 1000 km gidecek,şöyle bir teknolojik gelişme oldu,şu Çin markasında diye..diğer taraftan Avrupalılar bile elektriklide Çin ile başa çıkamayıp içten yanmalı motorlara geri dönme yönündeler,çünkü elde edilen kar düşük diyorlar..Basından haberlere göre bizim Togg ise 2 yıldır zararda elektriklide,kasa güzel ve sağlam ,geçende bir tanesi kaza yaptı,4-5 takla attı tavan bile çökmedi,bu kasalara Yerli üretim 110 bg Renault veya 130 bg Multijet dizel motor koysalar da çeşitliliği artırıp kara geçseler iyi olurdu görüşündeyim.