Gönderen Konu: Corolla Cross sonradan ön taraf için park sensörü ve kamera taktırmak  (Okunma sayısı 1886 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Merhaba,

2023 flame xpack ön kısımda yanaşma aşamasında yardımcı olması için sensör taktırmak istiyoruz. Toyota tarafından takılan sensörleri tavsiye ediyor musunuz? Bu sensör ekran ile entegre değil sadece ses ile uyarı veriyor sanırım? Ekran ile entegre başka bir çözüm biliyor musunuz?

Bir de sokaktaki inşaatta çalışan kepçe gelip kapıda bekleyen aracımızın kaputu ve farı çizmiş. Ancak kamera kaydımız yok. Kepçe tüm gün orada olduğu/çalıştığı için hangi saatte çizdi bulmak istesek sokaktaki esnafın kamerasını 1 gün boyunca izlememiz gerekecek.. Bu nedenle hem ön hem arka tarafı kaydedebilecek, mümkünse çok yakınında hareket ve sarsıntı olduğunda kapalı olsa bile kayıt alabilecek bir kamera çözümü de arıyoruz. Bunun için de tavsiyede bulunabilir misiniz?

Teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '23
  • 197 kere teşekkür etti
Merhaba Mahmut Bey. Ben aracıma yetkili servis tarafında ön ve arka park sensörü taktırdım ve gayet memnunum.

Araç içi kamera olarak 70mai'nin A500S modelinin ön ve arka olarak kullanıyorum. Ayrıca Gece ve Gündüz park halinde kayıt yapması için olan modülünüde aldım. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. İyi Günler.