Burak bey merhabalar,
http://www.pbase.com/matts009/rear_speakers Linkindeki görüntüler size fikir açısından yardımcı olacaktır. Bu işlere
yatkın değilseniz parçalar çok kırılması kolay parçalar olduğundan nazik ve iyicene inceledikten sonra işe kalkışmanızı
tavsiye edeceğim.
Ben cumartesi kolon ebatlarına bakmak için söktüm bir zorluğu yok tabi işi bilirsen. İlk defa söktüğüm için ortada olan
emniyet kemerinin kapağının bir kulağını kırdım. ilk önce bagajın içinden üçüncü stop lambasının tırnaklarını serbest bırakıyoruz
isterseniz ilk önce lambasını da sökebilirsiniz tam hatırlamıyorum sol veya sağ çevirip kurtulunca ampulu çıkarıyoruz. sonra
aracın içine girip nazikçe yukarı ve sonra geri tam yukarı sertçe çekmeyin ön tarafında iki tane tırnak var çekiyorsunuz.
sonra arka orta kemerin kapağını çıkarıyorsunuz o biraz zor oldu kırdık tırnağın birisini siz iyicene bakıp çıkarın.
onu da başardıysanız koltukları daha rahat çalışmak için kendinize doğru çekin. bir sonraki adım iki tane mantar şeklinde
tırtklı tapa var birisi sağ arka kafalığın sağında diğeri de çıkardığınız ortadaki emniyet kemeri kapağının altında. daha kolay
çıkmalarını isterseniz bagajın iç kısmından biraz yukarıya bastırıp nazikçe yukarıdan çekiniz. Geriye bir tek sağ ve sol köşelerdeki plastik parçaları çıkarmak kalıyor onlarıda nazikçe çıkarın onlar da tırnaklı.
kolay gelsin