0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeki bey donanım olara xli-xei ve gli farklı oluyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla motor gücü olarakta bunların arasında fark var. 95 modelin özelliklerini tam bilmediğim için buraya yazamayacağım ama 96-97-98 modellerde xli 90 beygir xei ve gli 105 beygir olarak biliyorum. ayrıca 95 modeller enjeksiyonlumu ondan da tam emin değilim. yani xl-xe-gl de olabilir aracınız. Mekanik sohbet kısmında bir başlık açarsanın daha ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz. Burada baya ilgili anlayan arkadaşlar var. Kolay gelsin. Ve ayrıca hoş geldiniz.
motor gücü hepsinin aynıdır, 95 model olan araç 114hpdir, "96-97-98 modellerde xli 90 beygir xei ve gli 105 beygir" böyle birşey yok, 96-97 modeller donanımı ne olursa olsun 105hp, 98 modeller donanımı ne olursa olsun 114hpdir..enjeksiyonsuzsa xl, xe gibi bir donanımı olur, i olmaz sonunda, xli ise araç en boş donanımdır, tamponlar boyasız yani siyah, camlar kollu, direksiyon iki kolludur, xei donanımında ön camlar otomatik, tamponlar gövde rengidir, gli olan yani full donanımlıda 4 cam otomatiktir kadife döşemeye sahiptir, bir de special olanlar var, her donanımın specialı var, special olanlarda abs ve hava yastığı var
xli ise araç en boş donanımdır, tamponlar boyasız yani siyah, camlar kollu, direksiyon iki kolludur
xei donanımında ön camlar otomatik, tamponlar gövde rengidir
gli olan yani full donanımlıda 4 cam otomatiktir kadife döşemeye sahiptir
Tavan döşemesi Plastiktirbunun dışında hepsine katılıyorum türkayın 98inin tavanı halı, plastik değil
Tüm modellerde klima opsiyoneldir. ne olursa olsun rahat arabadır yaşıtlarından sağlamdır sorunsuzdur,güçlüdür seridir, yüksek devirlerde Atmosferik delikanlı bir motor olduğu Turbo olmadığı için sesi benim hoşuma gider Türkiye genelinde bu kasalar hakkında yaygın bir memnuniyet ve beğeni söz konusu olduğunu düşünüyorum bu tamamen kendi düşüncemdir istatiki bir dayanağı yoktur. Kaynak Bknz. Araç ilanı yapan sitelere, Forumlarda adına açılan konu sayısı,artı tarafıma yapılan yorumlar,
Arkadaşlar yanlış biliyor olabilirim ancak motor gücü ruhsatta 90 hp (kw değil) yazdığını gördüğüm araçlar var ve bu yüzden vazgeçtiğim bir araçta oldu. Kesin eminmisiniz acaba bunların ruhsatlarına yanlış bilgi mi yazıldı?
kesin eminim, o araçlar enjeksiyonlu değildir, 1.6 karbüratörlü modeller 90hp olabilir belki