selamün aleyküm dostlar 1991 model corolla 1.6 benzin otomatiğini değiştirdim fakat markasını bilmiyorum en ucuzundan takmıştır benim götürdüğüm usta. Bir depo LPG bitince aracımı benzine alıp en az 30 40 kilometre kullanmaya gayret ediyorum. Birkaç gün önce gazı tamamen bitirip benzine aldım zor çalıştı araç sıcak olmasına rağmen rolanti tutmadı sorunun benzin otomatiğinden olduğunu düşünüyorum. Benzin filtremi ve hortumlarımı değiştirmiştim.
Orjinal veya daha iyi kalite benzin otomatiği önerir misiniz teşekkürler
Daha önce benzin filtresi de orijinal olanla mı değişti ayrıca rölanti motorunu kontrol ettirin daha sonra orijinal benzin otomatiğini resmi servisten temin edebilirsiniz.
Daha önce benzin filtresi de orijinal olanla mı değişti ayrıca rölanti motorunu kontrol ettirin daha sonra orijinal benzin otomatiğini resmi servisten temin edebilirsiniz.
filtre ve rolanti motorunda bir sorun olmadığını söyledi tamircim. Benzin otomatiği çıkma takılmış arızalıymış ustamın bana önerdiği kyota diye bir marka orjinal olduğunu söyledi servise yüksek ücret ödeme dedi sizce doğru mu? kararsız kaldım. yaşadığım yerde servisler eski tip arabalara pek bakmıyor teşekkürler
Kyota japon kökenli bir üretici,ürünleri oem kalitesinde, benzin otomatiği 900 tl civarında ,resmi servisteki ürünle arasındaki fiyat farkına bakın,çok fark varsa Kyota kullanabilirsiniz,ustalara gelince artık onlarda doydu,fazla uğraşmadan yedek parça değiştirip yüksek ücret alma yoluna gidiyorlar,her yerde aynı şikayetler var,İskenderun'da forumda bahsi geçen iyi servisler ve ustalar olduğunu okumuştum.