Gönderen Konu: Enjektör Temizleyici Hk.  (Okunma sayısı 433 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '23
Enjektör Temizleyici Hk.
« : Kasım 15, 2025, 08:39:06 »
Herkese merhabalar, aracım dün yetkili serviste bakıma girdi.(corolla 1.8 hybrid 2023) Özellikle enjektör temizleyici istemedim. Kendim dışarıdan daha uyguna ve bildiğim würth marka kullanmak istedim. Würth markada 2 çeşit enjektör temizleyici mevcut. Biri standart benzinli araçlar normal, diğeri benzin-hibrit olarak geçiyor. Özellikle benzin-hibrit olanı mı kullanmak gerekiyor yoksa aracımıza standart benzinli araçlar için enjektör temizleyici kullanabilir miyiz?

Toyota Club Türkiye

Enjektör Temizleyici Hk.
« : Kasım 15, 2025, 08:39:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Ynt: Enjektör Temizleyici Hk.
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2025, 12:15:55 »
Herkese merhabalar, aracım dün yetkili serviste bakıma girdi.(corolla 1.8 hybrid 2023) Özellikle enjektör temizleyici istemedim. Kendim dışarıdan daha uyguna ve bildiğim würth marka kullanmak istedim. Würth markada 2 çeşit enjektör temizleyici mevcut. Biri standart benzinli araçlar normal, diğeri benzin-hibrit olarak geçiyor. Özellikle benzin-hibrit olanı mı kullanmak gerekiyor yoksa aracımıza standart benzinli araçlar için enjektör temizleyici kullanabilir miyiz?

Hibrit araçlar için çıktığını bilmiyordum, konuyu takip edeyim.. Teşekkürler
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '23
« Yanıtla #2 : Kasım 16, 2025, 18:04:23 »
hatta würth kendi mağazasına gittim. normal benzinli araçlar için olanın uygun olmayacağını, siyah küçük olanın uygun olacağını söyledi görevli arkadaş. fazla satılmadığı için ellerinde yokmuş. bende internetten sipariş verdim.

ürün linki : https://www.trendyol.com/wurth/200-ml-benzin-ve-hibrit-enjektor-temizleyici-5861-900-054-p-66369474

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 19, 2025, 11:10:21 »
 Ürün, benzinli ve dizel araçlar için 300ml iken, hibrit araç için olanı 200ml.. %33 daha az.. "ml" üzerinden bakarsak fiyat farkı da yok..

Ne farkı varmış merak ettim..
2017 C-HR Hybrid Diamond