Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, sorunu yukarıda başlıkta tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle özetleyeyim. 2015 model Corolla aracımızın anahtarını taktığımız da zor çevriliyor hatta bazen takılıyor bazen de hiç dönmüyordu. Sonra Malatya da işimiz olduğu için orada ki servise götürdük, onlarda 1.100 küsur TL. lik bir fiyatla parçanın değişmesi gerektiğini söyleyerek sipariş verdiler. Tam 2 ay bekledikten sonra parça geldi; gittik ama "yanlış sipariş vermişiz, asıl parçanın fiyatı da 9.000 TL. " diyerek "yeni parça sipariş edelim" dediler.

Bizde vazgeçtik 2.sininde doğru geleceğinin garantisi yok. Hem de 2 ay boşu boşuna bekledik.
Daha sonra ise Sivas bayisine sorduk onlarda 17.000 TL. gibi daha fazla fiyat istedi.

Şaşırdım kaldım Toyota bayilerinin bilgisizliği, beceriksizliği hem bana zaman kaybettiriyor hem de farklı fiyat isteniyor. Bu kontak anahtarının problemi ne olabilir, kolay bir şekilde giderilebilir mi? Yada bu bölgelerde (Malatya, Sivas, Kayseri, Tokat vs) bildiğiniz iyi bir anahtar ustası yada tavsiye edeceğiniz bir servis var mı?