0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 otomatik benzinli bir araç için şu anki benzin fiyatlarıyla şehir içi 10 litre yakıt bence normal. Hatta kışın ve yoğun trafikte daha da artabilir. Daha çok şehir içi yoğun trafikte araç kullanıyorsanız, Toyota'nın hibrit modellerini kesinlikle tavsiye ederim. Yakıt tüketiminiz, şimdiki aracınızın yarısından aşağıya düşecektir.
Merhaba; Dün depoyu doldurdum. Sizin motorla aynı. Şehir içi tüketimim 7,60 litre. Genelde bu şekilde çıkıyor. Çok sakin kullanmam az yaksın diye kasmam. Klima açıkken yazın ve yine şehir içi biraz sert kullanımda 8 litreyi görmüştüm.
hocam 2001 corolla 1.6 vvt-i otomatik araç. İstanbul şehiriçi benzin tüketimi sizinle aynı, 10 lt civarlarında.
Şehir konusunu düşünmemişim. Ben Bursa'dayım. Buranın trafiği dur kalk çok olmuyor yoğun ama akan bir trafik 10-15 km hızlarda ilerleniyor en yoğun dönem o şekilde. Gerisi açık. Çeyrek deponun bir tık altına düştü mü dolduruyorum hep benzin ışığı yanmadan. En son 458 km de (çeyrek deponun bir tık altıydı) 34.77 litre benzin tüketti.