0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsettiğiniz 3 maddeden, 3. Yazılım olarak olması gereken durum, çok dik rampa inişlerde frene bastıkça frene destek olmak içşn 5000d/d ye kadar çıkabiliyor. Diğer 2 madde ise sorun LPG varsa zaten çözümü subap değişimi.
Kardeş yanlış anlamadıysam sizin araç benim önce ki araç ile aynı model ve donanımda ve otomatik sanırım? İlk aldığım zamanlar otomatik cvt kullanma acemiliğimden di sanırım, kırmızı ışığa gelmeden önce vitesi N ye alırdım, yada park ederken önce vitesi P ye alır sonra el frenini çekerdim.Sonra fark ettim ki sürüş halinde yada dur kalk yaparken silkeleme gibi bir şeyler oluyordu. Bunun cvt şanzıman kaynaklı olabileceğini fark ettim ve artık tam durmadan vitesi boşa almıyorum, parklarda önce elfreni ni çekip sonra P konumuna alıyorum ve rampa aşağı inmeden önce frene basıyorum (rampa aşağı inerken fren yaparsam yazılım yavaşlamak istediğimi düşünerek motor devrini yükseltiyor bu da aşırı motor sesini içeri alıyordu). Bu gibi ayrıntılara dikkat edince artık o problemler daha olmadı.
vites önce N ye sonra el freni sonra vites P ye.