0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ancak giderken bana sorarsanız mutlaka internetten randevu alıp gidin. Aksi halde randevusuz giden araçlar çok bekletiliyor.
İmzanda araba plakası yazıyor ve o plakayı sorgulayınca profil resmindeki araba olduğu ortaya çıkıyor. Çok güzel bir yardımlaşma forumu olmamıza rahmen kötü niyetli insanlarda olabilir. Bana sorarsan plakanı hiçbir yerde verme.
Bunun ne gibi bir zararı olabilir ki? Trafikte günde onlarca insan zaten hem arabay hem de plakayı görüyor.
Ben zaten bana sorarsan diye başlamıştım cümleme yani bir zararı olacağından değil. Sadece bir tedbir. Arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay aynı renk ve model araba onun plakasını bastırmış ve 6 ay civarı bir süre köprü ogs den geçmiş. Tabiki arkadaşım ödemek zorunda kaldı.Ayrıca araç satış ilanlarınada bakarsanız birçok insan plakasını kapatır. Sonuçta bu benim fikrimdir isteyen dikkate alır isteyen gülüp geçer.Saygılar
Ayrıca araç satış ilanlarınada bakarsanız birçok insan plakasını kapatır. Sonuçta bu benim fikrimdir isteyen dikkate alır isteyen gülüp geçer.
Ancak fren sistemi kusurlu olursa maalesef geçemiyor