benim ön lastikler sportiva idi, ne dandik lastiklerdi ya, araba önden bile kopuyordu,
az frene asılsam hemen abs devreye giriyordu, ama nasıl... abs nası davranacağını şaşırıyordu inanın,
bu lastikle abs devreye girince bi daha çıkmıyor ve araç durmuyordu,
mesela yokuş aşağı frene basıyorum, araç yavaşlıyor, sonra biraz daha basıyorum, kayma başlayınca abs devreye giriyor, ama araç durmuyor, tam bir rezaletti, asla almayın, lastik o kadar sert ki, 20000 km oldu, diş derinliği milim değişmedi, yıpranma yok yani...sözde michelin'in yan ürünü... böyle bir ürün piyasa sürülmez....alt gelir grubunada hitap edelim diye bu yapılmaz...yada üstüne çakıl yol lastiği yazın olsun:

))
neyse bridgestone b250 aldıkta kurtulduk, aslında b330 alacaktım, ama onlar bir önceki teknoloji, biraz daha dört mevsim tipi,
b250'nin fren mesafesi fena değil, kolay kolay kaymıyor, abs hemen hemen hiç devreye girmiyor, girincede frenlemesi azalmıyor.
viraj da arkayı kaydırmaya çalıştım, ama kaymadı... şimdilik iyi bakalım, zamanla ne olacak....yalnız yüksek hızda bu lastikle aracı yolda tutmakta zorlandım...zaten hız sınıfı T. Yani maksimum 190km/h.