Merhaba,
Hem nispeten yeni bir sürücü, hem de yeni bir Toyota kullanıcısı olarak tecrübesiz bir otomobil kullanıcısı sayılırım. Bakım ve kontrol alışkanlıklarınız nelerdir? Otomobil kullanırken nelere dikkat edilmelidir?
Örneğin; Sıcak yaz aylarında dışarı park ettiğimde torpido göğsü ve direksiyon çok ısınıyor. Güneşin zararlı etkileri için ne kullanılabilir?
Herkese iyi günler.
Toyota Yaris 2011 1.33 Terra Sporty
Uygun bir kalın kumaş kullanılabilir araç üstünde. Kumaş iyi sabitlenmeli ve temiz araca serilmeli.
Uygun bir kalın kumaş kullanılabilir araç üstünde. Kumaş iyi sabitlenmeli ve temiz araca serilmeli.
Orjinal görünümü değiştiren aksesuarları pek tercih etmiyorum. Bir önceki gönderide tavsiye edilen ürünün kullanılması biraz zahmetli ama kimyasaldan uzak, düz mantık bir çözüm olduğu için onu deneyeceğim. Araştırmaya devam ediyorum, daha pratik bir çözüm bulursam buradan paylaşırım.
yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum "Oto On Cam Şemsiye Güneşlik" diyerek googleda aratırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz kullanım rahat ve pratik güneşi de gayet iyi kesiyor.