Gönderen Konu: Multimedya ekranı donuyor, Geri Görüş kamerası bazen başlamıyor  (Okunma sayısı 536 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
2018 model Toyota C-HR 1.8 Hybrid aracım var. Araçta bazen multimedya ekranı donuyor. Bluetooth üzerinden müzik çaldığım esnada müzik çalmaya devam ediyor ancak başka hiçbir şeye tepki vermiyor.

Bir diğer problemde bazen vitesi R'ye aldığımda ekran kararıyor(bu esnada arka kamera görüntüsü gelmeli) 3-5 sn sonra multimedya ana ekranı geri geliyor kamera başlamıyor.

Geri görüş kamera problemide, donma problemide aracı stop start yapmadan düzelmiyor

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '18
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
2018 model Toyota C-HR 1.8 Hybrid aracım var. Araçta bazen multimedya ekranı donuyor. Bluetooth üzerinden müzik çaldığım esnada müzik çalmaya devam ediyor ancak başka hiçbir şeye tepki vermiyor.

Bir diğer problemde bazen vitesi R'ye aldığımda ekran kararıyor(bu esnada arka kamera görüntüsü gelmeli) 3-5 sn sonra multimedya ana ekranı geri geliyor kamera başlamıyor.

Geri görüş kamera problemide, donma problemide aracı stop start yapmadan düzelmiyor
Malesef android multimedya cihazlarda bu takılma sorunları oluyor. Android sürümleri eski (bu yüzden ben artık youtube uygulamasını açamıyorum) işlemci eski, ram ve bellek yetersiz olunca donma ve kasma kaçınılmaz. Daha güncel birşey takmak lazım ama bendeki cihazın dokunmatik tuşları orjinal cihazla aynı görüntüde ve bu tip bişey artık bulamadığımdan dolayı değiştirmeye kıyamıyorum. Bende bazen kapatıp açmakta yeterli olmuyor resetlemek gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Problemi çözdüm. Benim arabada carplay desteği yok. iPhone 14 Pro için ayarlar -> genel -> carplay kısmından arabayı kaldırdım. Bundan sonra donma problemi yaşamadım. Muhtemelen carplayden kaynaklı birşeyler veri uyumsuzluğuna sebep oluyordu.