Gönderen Konu: 2000 model toyota corolla wvti sağ kapı cam otomatiği acılmıyor  (Okunma sayısı 349 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Merhaba arkadaşlar corolla aracım sağ kapı cam otomatiği acılmıyor elektirik hiç gelmiyor kontrolleri yapıldı neden kaynaklanabilir acil yardım gösterdiğim ustalar bulamadı

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
Merhaba, sol kapının tuşu bozulmuştur. Yani sağ çalışmıyorsa sol kapıya da bakmanız gerekir. Muhtemelen devresi yanmıştır. Tahmini bin liraya yenisini alırsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sol tarafın cam açma tuşu çalışıyor indirip kaldırıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
O tam öyle değil. Sol tarafta sorun olunca sağ taraf çalışmıyor. Siz sol tarafı açtırın, bağlantıların bozulduğunu hatta yandığını göreceksiniz. Bağlantılar yanınca devre tamamlamıyor ve sol ve sağ fark etmeden iki tarafta çalışmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
O tam öyle değil. Sol tarafta sorun olunca sağ taraf çalışmıyor. Siz sol tarafı açtırın, bağlantıların bozulduğunu hatta yandığını göreceksiniz. Bağlantılar yanınca devre tamamlamıyor ve sol ve sağ fark etmeden iki tarafta çalışmıyor.

Benim demek istediğim sool tarafta bozulan bir aksam yok oranın otomatik kaldırma tuşu yıılardır çalışmıyordu birden bire sağ taraf açıp kapatma bozuldu elektirikciye gittim elektirik gelmiyo dedi ben bunu yapamam dedi ustalar başından sağdı şuan ankarada değilim giresundayım burdaki ustalar yapayız deyip gönderdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Sol kapıdaki düğme bozulmuştur. Seninkinin altındaki kod nedir?