Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 06, 2025, 02:59:17
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu:
sokak'a da park edemiyeceğiz artık
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: sokak'a da park edemiyeceğiz artık (Okunma sayısı 1890 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
:
Eylül 23, 2006, 23:22:25 »
arkadaşlar yeni yeni vergiler geliyo bunlardan bride artık sokakta bıraktığımız arabadan da vergi alacak devletimiz biz araba sağiplerini ne olarak görüyosalar bilemiyorum artık
Arabayla gezersin litresi kdv dahil 0,5 kuruş civarındaki ötv si bilmemnesi benzine 3 ytl para öderiz yetmez şimdide evimizin önünde park ettiğimiz arabamızdan saatlik, günlük tarifeler hazırlamayı tasarlıyokar sokakta kim koruyacak arabayı bide bu parayı vermedikmi arbaları çekeceklermi herkez ödemezse bütün arabalarımı topluyacaklar merak ediyorum. Zmanında bina yaparken otopark özreti toplamadımı belediyeler her daire başına yüksek rakkamlarda para ödemedikmi nerde bu kadar otopark böyle saçma bi kanun olamaz herhalde bu kanun onaylanırsa işimiz çok zor arkadaşlar
Toyota Club Türkiye
«
:
Eylül 23, 2006, 23:22:25 »
(Gizli Üye)
Eski Toprak Toyotacı
Site Başçavuşu
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
Model Yılı: -
52 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #1 :
Eylül 24, 2006, 20:01:34 »
Bir de adam pişkin pişkin diyor ki,
Her araçtan 100 Ytl para alsak senede,açık otoparklardan para toplamamıza gerek kalmayacak.YOH YAAAA!!!!!
Sanki otoparklar durdukları yerden para yiyorlar.Sokak eskiyor.
Ya köprüye ne demeli?
Günlük kazancı (100.000 araba geçse,ki çok daha fazladır) 400.000 YTL.Eski parayla 400 milyar...Bedavadan...
Bu adamların politikasını ben anladım,
Araba alacak parası olanlardan alıp (Dikkat edin,daha zenginleri kast etmiyorum), araba alamayacaklara yemek, su, beleş kurslar, bardaklar, seçim propagandaları vs...
Çünkü ister zengin ol ister fakir.Herkesin oyu bir.Ve bu böyle gittikçe fakir kısım çok daha fazla artacak...
Eski bir hikaye gibi...
Önüne balık koyulanla, balık tutmasını öğrenmek isteyen arasındaki fark.Gittikçe koyunlaşıyoruz...
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #2 :
Eylül 24, 2006, 22:55:22 »
dağhan bu hükümet biz otomabil kullanıcılarını ne zannediyorsa artık bir laf vardır
<<<bir kapıda bir dilenci olur >>> YETER ARTIK sesinizi cıkarma zamanı gelmedimi araba alırken ötv odüyorsun hadi öbür verğileri boş ver benzinde dediğim gibi 0.5 benzini 3 ytl ye satıyo , Taşıt pulu, siğortası, araç muhaynesi, eksoz testi o eksoz testinede ayar oluyom daha bir kere takmadılar eksoza ölçmek için veriyon 20 ytl her sene mühür imza yallah. sesimizi çıkarmazsak daha ne vergiler gelecek
gecen bi haber okudum 2005 yılında en az vergiyi kuyumcular vermiş artık hiç bir şey demiyorum ne düşündüğümü siz anlayın...........
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #3 :
Eylül 24, 2006, 23:43:29 »
bu hükümetten de bole bi şe beklenir.( neden bu kadar kızdınız anlamadım.)
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #4 :
Eylül 27, 2006, 02:03:32 »
eee nedemişler ''alışmış kudurmuştan beterdir'' affınıza sığınarak söylüyorum şerefsizler alıştı her olaydı vatandaşın ''vatan sağolsun'' demesine ondan sömür sömürebildikçe politikası uyguluyolar üstümüzde...amerika hükümeti hükümette bizi sömürüyo.artık s.k.lmedik bir kulağımızın arkası kaldı...işin traji komik yanı ise bu işe yaramaz herefleri(kendileri hariç tabi kendilerine çok yararlılar) yine bizim oylarımız belirliyo...neyse biraz daha yazarsam ağzım iiyice bozulcak biraz hassasım bu konuda.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #5 :
Eylül 27, 2006, 22:06:58 »
sokakta duran arabadan vergi mi alacaklar? bu ne saçma şey! zaten bi çok şeye vergi verilmiyo mu? yalnız ince düşünmüşler benim aklıma gelmezdi böle bi şeyden vergi almak güler misin ağlar mısın durumu
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: AB-
Kilometre: 120000
Model Yılı: '09
111 kere teşekkür etti
54 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #6 :
Eylül 28, 2006, 01:32:21 »
hepden deynekci olmuş bu hükümet ya... şeyinin deydiğinden vergi alıyor, bunların yatacak yerleri yok. memura gelince 3 ün 5 in hesabını yaparlar yok enflasyon yok bilmem ne ama başka şeylere zam yapacakları zaman(misal köprü ve otoyol ücretleri) enflasyonun 3-4 misli zam yapıyolar. enflasyon sadece garibana var herhalde.
bakan şahinin yaptığı bir açıkalamaya göre güya memura fazla bile zam yaptık dercesine, memur bir mağaşı ile beyaz eşya alabiliyor dedi.
herhalde memur evde beyaz eşya yakıp beyaz eşya yiyor ilginç.
başbakan ise bu ülke için dağda teröristlerle çarpışıp gazi olanlara çok iğrenç bir sözle hitab etti.bilenler bilir benim dilim varmıyor gazilere öyle demeye.
bunları seçip başımıza getirenlere iyi oluyor fakat kurunun yanında yaş da yanar hesabı bizde çekiyoruz. bir çuval erzağa tav olan seçmenleri ile iyi uykular.eğer vicdanları sızlamazsa uyurlarken.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #7 :
Eylül 28, 2006, 22:27:30 »
nereye kadar gidecek bilmiyorum böyle memura yaptığı %3 ün için 5 6 tane verği gelir herhalde bakan şahine gelince herhalde alım gücünün düştüğünün farkında değil, mal para yapmıyor arkadaşlar bi mahaşla 80 tane buz dolabı alsan ne olur memur kirasını mutfak masrafını kıtkanaat geçiniyo hükümetin umurunda değil işimiz çok zor büyle gidersek arkadaşlar... of of
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
8 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #8 :
Eylül 29, 2006, 09:07:20 »
Yeni vergiler belediyeleri güçlendirmek içinmiş, mesela bir günde 17 tane ususüz ihale verip 250 trilyonluk işi kendi firmalarına yaptırıp, bizim paralarımızı, vergilerimizi cebe indiren İstanbul Belediye'si gibi belediyeleri.
Kapıda duran arabaya vergi demek, ben sitede oturuyorum ve otoparkım var, İstanbul'da otopark dışında bir yere araba park etmek imkansız gibi özellikle şehir merkezlerinde, hem otoparka para vericem, hem siteye eşşek yüküyle aidat ödicem, hemde devlete otopark verigisi vericem.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #9 :
Eylül 30, 2006, 02:51:53 »
muhasebeci olarak sunu solemeliyimki inanın senelik kazancınızın arabanız olsun veya olmasın is sahibi olun veya olmayın cebinizdeki paranın %70 i vergiye donuyor alırken vergi satarken vergi uretirken vergi kullanırken vergi
anayasanın hangi maddesiydi hatırlıyamadım fakat devletin vergi politikası anayasaya aykırı
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #10 :
Ekim 06, 2006, 11:45:13 »
türkiyede üstüne kayıtlı hiç bir şey olmayacak bu ne ya yakında belediyeler nefes aldın ver bakalım parasını diyecek.
06 YTV 02
97 TOURING WAGON COROLLA XEİ
(Gizli Üye)
Eski Toprak Toyotacı
Site Başçavuşu
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
Model Yılı: -
52 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #11 :
Ekim 06, 2006, 21:26:22 »
Yakında kesip sağa sola peşkeş çektikleri ağaçlık arazilerin çokluğundan, nefes alabileceğimiz bile şüpheli...
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #12 :
Ekim 06, 2006, 22:11:19 »
milletvekilleri okumuş olması lazım ama adam gibi adamlarla dolması lazım o meclisin vatandaşını kollaması lazım nasıl olacak bu iş şimdi adam köyünde de park parası mı verecek traktörüne ?
06 YTV 02
97 TOURING WAGON COROLLA XEİ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»