Gönderen Konu: chr 1.8 hibrit yokuş kaldış desteği problem  (Okunma sayısı 468 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
chr 1.8 hibrit yokuş kaldış desteği problem
« : Mayıs 15, 2025, 15:13:38 »
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce chr 1.8 hibrit sahibi oldum. yokuş kalkış desteği dik yokuşlarda mükemmel . az eğimde zaten araba vitesin yönüne doğru hareket eğilimine giriyor. ancak orta eğimde özellikle araç yokuş aşağı ve geri viteste yukarı çıkmaya çalışınca devreye girmiyor . boşta gibi hızlı kaçmasa da yavaş yavaş arabayı aşağı salıyor. aracın burnu yukarı d konumunda kalkışta problem yaşamıyorum . Hatta ben kaydığı için beceremeyince otomatik park deneyeyim dedim o da kaydırdı beceremedi en son frene bas dedi parkı bıraktı.  Servise götürdüm ancak onların deneme yaptıkları yer oldukça dikti ve problem olmadığını söyleyip konuyu kapattı. ben şimdi bu yokuşta tutacak mı bunda tutmayacak mı diye tedirgin oluyorum . daha önceki araçlarımda hiç böyle problem yaşamamıştım her yerde her yönde tam tutuyorlardı. Biraz uzattım ama kullananların yorumlarına ihtiyacım var bu arabanın olayı mı budur ya da bu bir arıza mıdır tekrar servisi zorlayayım mı

Toyota Club Türkiye

chr 1.8 hibrit yokuş kaldış desteği problem
« : Mayıs 15, 2025, 15:13:38 »