0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Genel olarak hava filitresi ,enjektor,yakıt filitresi buji ve kablosundan geç çalışma olabilir bunlarda bir sıkıntı yoksa sorun derinlesir şimdilik bu bahsettiğim bölümler duzgunse sizi fazla rahatsiz etmiyorsa şidilik bu durumda kullanın geçmiş olsun
Arkadaşlar benzin katkı maddesi kullanan var mı faydası olduğunu söyleyende zararlı olduğunu söyleyende var önerir misiniz araç 1.33 120 binde
120 000 km 3 30 yağ kullanıyorum. ilk marşta ışıkların sönmesini bekliyecekmiyiz yoksa direk mi basacağız hangisi daha iyiOğuz otoya gittim bir yağ değişimine hava filtresi hariç olmasına rağmen ha bide kartel contasına bir vidayla dişli açtılar yaptıkları iş bir vidalık işlemdi yani o kadar uğraşma gerektiren bir işlem de değildi kaçırmaması için sadece işçilik 3000 tl aldılar toplam 6100 tl bir hafta önce yetkili servise gitmiştim aracın geç çalışmasıyla ilgili tüm saydıklarınızı kontrol ettirdim ayrıca hava filtresini değiştirdim 1950 tl tutmuştu.Bundan sonra yetkili servise gitmek izmir için söylüyorum daha mantıklı.Mesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 20, 2025, 12:17:21[/time]Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 07, 2025, 12:54:21Biz genelde ışıkların sönmesini bekliyoruz.Her iki türlü de deneyin sonuca bakın fark olacak mı? Eğer fark yoksa arabayı fazla kurcalatmadan bu şekilde kullanmaya devam edin,şimdiden öngörülemeyen bir arıza varsa ortaya çıkar o zaman masraf yaparsınız.Oğuz otoya gittim bir yağ değişimine hava filtresi hariç olmasına rağmen ha bide kartel contasına bir vidayla dişli açtılar yaptıkları iş bir vidalık işlemdi yani o kadar uğraşma gerektiren bir işlem de değildi kaçırmaması için sadece işçilik 3000 tl aldılar toplam 6100 tl bir hafta önce yetkili servise gitmiştim aracın geç çalışmasıyla ilgili tüm saydıklarınızı kontrol ettirdim ayrıca hava filtresini değiştirdim 1950 tl tutmuştu.Bundan sonra yetkili servise gitmek izmir için söylüyorum daha mantıklı.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2025, 12:18:25Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 07, 2025, 12:36:27Hangi yağı kaç viskozitede kullanıyorsunuz? aracın km si 120.000 mi daha yukarı mı? serviste önemli bir şey yok dedi ise fazla kurcalamaya gerek yok,zaten ilk akla gelenleri söylemişler, İzmir'de Oğuz Oto Toyota var,Bornova Naldöken de oraya gidebilirsiniz.Oğuz otoya gittim bir yağ değişimine hava filtresi hariç olmasına rağmen ha bide kartel contasına bir vidayla dişli açtılar yaptıkları iş bir vidalık işlemdi yani o kadar uğraşma gerektiren bir işlem de değildi kaçırmaması için sadece işçilik 3000 tl aldılar toplam 6100 tl bir hafta önce yetkili servise gitmiştim aracın geç çalışmasıyla ilgili tüm saydıklarınızı kontrol ettirdim ayrıca hava filtresini değiştirdim 1950 tl tutmuştu.Bundan sonra yetkili servise gitmek izmir için söylüyorum daha mantıklı.
Biz genelde ışıkların sönmesini bekliyoruz.Her iki türlü de deneyin sonuca bakın fark olacak mı? Eğer fark yoksa arabayı fazla kurcalatmadan bu şekilde kullanmaya devam edin,şimdiden öngörülemeyen bir arıza varsa ortaya çıkar o zaman masraf yaparsınız.
Hangi yağı kaç viskozitede kullanıyorsunuz? aracın km si 120.000 mi daha yukarı mı? serviste önemli bir şey yok dedi ise fazla kurcalamaya gerek yok,zaten ilk akla gelenleri söylemişler, İzmir'de Oğuz Oto Toyota var,Bornova Naldöken de oraya gidebilirsiniz.
Oğuz Oto faturası bir hayli yüksek geldi acaba fatura kalemlerini paylaşabilirmisiniz? İzmir'deki hangi resmi servis daha uygun Tokullar-Borovalı ?[/quoteTokullar