Gönderen Konu: Kaza yaptım acil yardumlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
Kaza yaptım acil yardumlarınızı bekliyorum
« : Mayıs 04, 2025, 12:57:38 »
Değerli arkadaşlar, dün resimde görüldüğü üzere maddi hasarlı bir kaza yaptım, kaza raporu muhtemelen kusur oranına göre yarı yarıya, ancak esas sizlerden ricam bu hasarın tamiri konusunda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum, aracın trafik ve sigorası ve genişletilmiş kasko sigortası mevcut, sigorta şirketi Kayseri Toyota yetkili servisinde onarılmasını istiyor, yetkili servislerde genel düşünce olarak tamir yerine değişim öneriliyor, daha henüz işlemleri başlatmadan değerli görüşlerinizi almak istiyorum, şimdiden teşekkür ederim, herkese kazasız belasız günler diliyorum

Toyota Club Türkiye

Kaza yaptım acil yardumlarınızı bekliyorum
« : Mayıs 04, 2025, 12:57:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1348 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaza yaptım acil yardumlarınızı bekliyorum
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2025, 20:13:49 »
Siz de biliyorsunuz satma aşamasında iki kapı değişmiş diyecekler,öbür türlü az macunlu,çizgi boyası,ince boya denilecek,sigorta şirketi ve resmi servise kabul ettirebiliyorsanız düzeltme ve lokal boya talep edin,yoksa sanayide başka yerlere bu şekil olarak yaptıracağınızı söyleyin derim.Geçmiş olsun.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '12
  • 22 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaza yaptım acil yardumlarınızı bekliyorum
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2025, 12:46:41 »
Suç yarı yarıya ise cebinizden sanayide yaptırın. İyi bir usta onu belki macun bile kullanmadan kuru çekiçle yavaş yavaş düzeltir..Ben öyle yapardım, 2 parça değişim yerine boya...
İyilik yapar gibi görünmeyin...Iyilik yapın,görünmeyin.