0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 1997 Toyota Corolla GLI' yi sattım. aslından memnundum ama yenileme zamanı geldiğini düşündüm Şimdi yeni alacağım arabanın ne olacağına karar veremiyorum Corolla 1.6 HB Sol mü ? Yoksa Opel Astra HB 1,6 Njoy mu ? Hadi bakalım yorumlarınızı merak ediyorum... [/quote][b]Tek cümle Corolla varken Corolla alınır... nokta [/b]
ben yeni astra aldım 2000 model sedan GL 134 binde üç ay oldu toyota kullanmadım nasıldır bilmiyorum ama astra yı biraz anlatayım astranın birkere yol tutuşu süper korkularını bertaraf ediyor insana güven veriyor virajlarda savrulma diye birşey yok araba yatmıyor.Dört çeker yola civilenmiş gibi sanki hız konusuna fazla değinemedim çünkü bizim buraları biraz kışı sert gecer ben de bu yüzden kartipi lastik aldım dört adet bunlarla 150 yaptım bassam daha gidicetti ama malum kar tiplerinle arabayı zorlamak gereksiz diye düşündüm.Araba tireme sallanma sollama anın da yalpalama kamyon yanlarından gecerken dahi sarsılma hissetmiyorsun.Ses izalasyonu bakımından motor sesi biraz geliyor o da hızlı gittiğinde ama güzel bir ses içi dar diyenlere katılmıyorum gayat geniş ön ve arkadakiler için bir sorun cıkarmıyor motor yıllardır kullandığı motor asra haricinde vectrada kullanılıyor motorun bir sorunu var oda yağ yakma fabrika verilerinde 1.000 km 0.7 ltr normal deniyor sorun cıkarma bakımın dan fazla bir sorunu yok diye biliyorum 97 model asrtrada aynı motor var 2007 modeldede ama biraz bekle yeni cıkanlara bak yeni motor kullanıcaklarmışbaşka merak ettiğniz birşey varsa iletin[/quote] Kendinizi Tanisma bölümünde tanitirsaniz seviniriz.