Gönderen Konu: Corolla mı ? Yeni Astra mı ?  (Okunma sayısı 13206 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
Corolla mı ? Yeni Astra mı ?
« Yanıtla #20 : Ekim 01, 2006, 15:19:04 »
Mazda 3 güzel bir tercih ama ben olsam Civic alırdım şu anda.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 01, 2006, 15:19:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 01, 2006, 15:24:08 »
civic hb'nin fiyatı pahalı ama sedanı tam alınacak araba. Ben zaten HB araba beğenmiyorum, Corolla'lar dışında.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Ekim 25, 2006, 08:48:48 »
BEN OLSAM COROLLA ALIRDIM BENİM ARKADAŞIM ALDI 2006 ASTRA 1AY SONRA BENDE 2006 COROLLA HB AT ALDIM BERABER YARIŞTIK O BENİM ARKAMDAN NAL TOPLADI YANİ ASTRALAR COROLLA KADAR SERİ DEĞİL BEN TOYOTACI OLARAK BUNU BİZZAT KENDİM KANITLADIM  

Alıntı yapılan: Emrah Akgül
bizim tanıdık şahin i sattı yeni astra aldı 5 gün sonra geri verdi arabayı.(2. el aldıydı). gerçi yine opel aldı ama combo 1.7 dti aldı. sorma gereği duymadım neden vazgeçtiğini ben zaten opelleri sevmiyorum. o yüzden objektif yorum yapamam. corlla corolla corolla diyorum.
[/quote]

ASTRALAR AĞIR DEĞİL AMA BEYGİRİ DÜŞÜK 105 HP
2006 COROLLA SOL HB AT
2008 MAKYAJLI KASA AVENSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ekim 25, 2006, 09:23:07 »
ehe, evet ama herşey beygirle bitmiyor.

Bu arada 2007 sonbahar'ında Astra Sedan geliyormuş. Fotoğraflarını gördüm, baya hoş bir görünüşe sahip. Ancak donanım olarak aynı olacakmış HB ile, tek farkı yeni motorlar ile gelecekmiş.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ekim 25, 2006, 11:04:46 »
arkadaşlar kafam feci karıştı dur bakalım son anda neye karar vericem... Mazda 3 Dynamic full bir araba 2.eli çok hoş olabilir fiyat olarakta ama.... bilmiyorum inşallah birini seçtikten sonra pişman olmam en kötüsü o çünkü...
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ekim 25, 2006, 12:35:31 »
Mazda'nın o garip zoom-zoom sloganı olmasaydı beğenirdim
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 26, 2006, 10:31:24 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
arkadaşlar kafam feci karıştı dur bakalım son anda neye karar vericem... Mazda 3 Dynamic full bir araba 2.eli çok hoş olabilir fiyat olarakta ama.... bilmiyorum inşallah birini seçtikten sonra pişman olmam en kötüsü o çünkü...
[/quote]
Kararsız kalınca şu düsturu izle:
"Japon olsun çamurdan olsun."
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Ekim 26, 2006, 12:08:23 »
yeni astra çok teknolojik bir araba... fazlasıyla... o kadar çok özelliği varki gizli gizli inanamazsınız... ayrıca işçilik kalitesi baya iyi... ama bazı sorunları var yok değil mesela tape inin fazla ısınması ve sesini kısması gibi... ve az benzin yakıyor...
corolla alındıktan sonra servise sadece bakımlar için gidilecek bir araba olarak biliniyor... özellik olarak astra dan daha azdır ancak azda olsa daha güçlü bir motoru var hemen hemen aynı benzini yakarlar...
mazda 3 de işçilik kalitesi çok yüksek olan bir araba ve özellikleride fena değil ancak mazdanın 2. elde değer kaybının astra ve toyotaya göre çok olacağı kesin...

tip olarakda tabiki insandan insana değişir ama bence astra ve mazda corolladan daha güzeller... ben olsam o ikisinden birini düşünürüm... zira corolla nın yeni kasası gelicek yakında değer kaybı çok olacak ikinci elde bu sene alınanların...

Alıntı yapılan: Alper Sinav
Mazda'nın o garip zoom-zoom sloganı olmasaydı beğenirdim
[/quote]

aslında zoom-zoom çok güzel bi slogan...
zoom zoom japonyada küçük çocukların arabalarla oynarken yaptıkları sesmiş... biz nası vırn vırn falan yapardık motor sesini ağzımızla... onlarda zoom zoom diyorlarmış...
zoom zoom burdan geliyor ve bence çok güzel bir slogan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ekim 28, 2006, 02:35:19 »
Corolla HB gövde ise muhtemelen çok değer kaybı olmaz. Çünkü Corolla HB bir daha üretilmeyecek. 2007'nin sonuna doğru yerini Auris alacak çünkü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #29 : Kasım 27, 2006, 12:55:35 »
astra lar çok problem yaratıyor,opel servisleri desen facia,tipi astra kadar iyi olmasada corolla derim...
2009 TİBURON

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #30 : Kasım 27, 2006, 16:13:43 »
kesinlikle toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #31 : Kasım 28, 2006, 13:57:42 »
niye riske giresinki kardeş.tabiki corolla
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Kasım 28, 2006, 15:22:44 »
Merhaba arkadaşlar,
önceki yazılarımda toyota corolla hatcback istediğimi ve ikinci el temiz bir şey almak istediğimi söylemiştim. İkinci el ararken (3 ay aradım ama bulamadım) ziraat bankasının hesaplı kredisi çıkınca sıfır niyetine girdim. 1 hafta süren bir kararsızlık devresi, bazen uykusuzluk, ne yapayım hangisini seçeyim düşüncesiyle geçen iğrenç bir hafta ve sonunda astra 1.3 cdti enjoy spor paket bir araba aldım.

arabayı yüksek bir kredi çekerek aldım. toyota almamamın nedenlerine gelince, en önemlisi seneye kasa değiştirecek olması. ne kadar toyota eski kasa da olsa çok tutulan bir kasa olsa da yenisi çıkınca içim gider diye korktum. neden bi sene daha duramadım, neden bildiğim halde beklemedim derim korkusuyla corolla almadım.

burası toyota kulübü. astrayı çok övemem, zaten özellik olarak çok da anlamıyorum ama arkadaşlar dış görünüş ve iç görünüş olarak astra gerçekten çok farklı. bu sebepten tercihimi astradan yana kullandım. diyeceksiniz madem bi sene daha bekleyip yeni corolla alsaydın ama önümüzdeki senenin ne getireceğini bilmiyorum. açıkcası olumsuzluklar olacağını düşünüyorum. bu yüzden bu kredileri kaçırmak istemedim.

tüm bunlara rağmen arkadaşlar, toyota markasını çok seviyorum. japon markası olması sebebiyle çok seviyorum. inşallah bir gün toyotaya bineceğim

herkese iyi forumlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 28, 2006, 16:12:01 »
Hayırlı olsun, biraz şanslıysanız ciddi sorun çıkartmayan bir opeliniz olabilir. kazasız belasız sorunsuz kullanmanız dileğiyle. İnsan içine ne siniyorsa onu almalı bence, kullanıp baktığınızda hangi araba daha fazla hoşunuza gittiyse onu almanız iyi olmuş, aklınızda kalırdı hep aksi taktirde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #34 : Kasım 28, 2006, 16:33:08 »
Barış Bey hayırlı uğurlu olsun.
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #35 : Kasım 28, 2006, 16:58:58 »
hayirli olsun ...kazasiz belasiz kullanin insallah
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Kasım 28, 2006, 20:32:09 »
hayırlı olsun, bu arada Yeni Astra HB'i de makyajlıyorlarmış yakında. Ön tamponda ve Cosmoların orta panelde ufak değişiklikler ve galiba yeni motorlar varmış. (daha önce söylemişmiydim hatırlayamadım)

edit: evet, sedan ve yeni motorlardan bahsetmişim, HB'te de aynı motorların kullanılması zaten mantıklı olurdu.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 28, 2006, 20:44:45 »
Alıntı yapılan: Barış Şahin
burası toyota kulübü. astrayı çok övemem, zaten özellik olarak çok da anlamıyorum ama arkadaşlar dış görünüş ve iç görünüş olarak astra gerçekten çok farklı. bu sebepten tercihimi astradan yana kullandım. diyeceksiniz madem bi sene daha bekleyip yeni corolla alsaydın ama önümüzdeki senenin ne getireceğini bilmiyorum. açıkcası olumsuzluklar olacağını düşünüyorum. bu yüzden bu kredileri kaçırmak istemedim.
[/quote]

Burada Astra'yi da övebilirsiniz, Golf'ü de. Hicbir rahatsizligimiz olmaz.
Önemli olan FANATIK lik yapmadan incelemek ve paylasmak.
Sonucta hepimiz tüketiciyiz ve fabrikalarda babamizin degil.
Sevdigimiz markalar vardir ama birbirimizi kirmadan da fikirlerimizi paylasabiliriz.

Bu arada hayirli olsun. Güzel bir araba.

Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 29, 2006, 10:56:22 »
Alıntı yapılan: Mertol Kip
Nerden biliyon..
[/quote]

Seni bana sayiylami verdiler?  
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #39 : Aralık 29, 2006, 12:55:56 »
arkadasım aslında kalbını dınlesen sende toyota dersın. ama sakın baskalarının fıkrını dınlene. bak ben hız hastasıyım o zaman benımde toyota yı satıp hızlı bır araba almam lazım. ama ben ne yaptım motorumu guclendırdım ve motora onem verdım su an ben drag ta 1,8 t pasatla aynı gıdıyor ve hatta gecıyorum bıle.bır ara benımde aklıma gırdıler honda al dıye ama baktım kı ben su ana kadar drag ve caddede olmak uzere tam 5 adet 1,6 honda ıle kalktım ve acık ara fark attım. ne gerek var anımasyona al bı toyota kesınlıkle keyfıne bak.