0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizim tanıdık şahin i sattı yeni astra aldı 5 gün sonra geri verdi arabayı.(2. el aldıydı). gerçi yine opel aldı ama combo 1.7 dti aldı. sorma gereği duymadım neden vazgeçtiğini ben zaten opelleri sevmiyorum. o yüzden objektif yorum yapamam. corlla corolla corolla diyorum.[/quote]ASTRALAR AĞIR DEĞİL AMA BEYGİRİ DÜŞÜK 105 HP
arkadaşlar kafam feci karıştı dur bakalım son anda neye karar vericem... Mazda 3 Dynamic full bir araba 2.eli çok hoş olabilir fiyat olarakta ama.... bilmiyorum inşallah birini seçtikten sonra pişman olmam en kötüsü o çünkü...[/quote]Kararsız kalınca şu düsturu izle:"Japon olsun çamurdan olsun."
Mazda'nın o garip zoom-zoom sloganı olmasaydı beğenirdim [/quote]aslında zoom-zoom çok güzel bi slogan...zoom zoom japonyada küçük çocukların arabalarla oynarken yaptıkları sesmiş... biz nası vırn vırn falan yapardık motor sesini ağzımızla... onlarda zoom zoom diyorlarmış...zoom zoom burdan geliyor ve bence çok güzel bir slogan
burası toyota kulübü. astrayı çok övemem, zaten özellik olarak çok da anlamıyorum ama arkadaşlar dış görünüş ve iç görünüş olarak astra gerçekten çok farklı. bu sebepten tercihimi astradan yana kullandım. diyeceksiniz madem bi sene daha bekleyip yeni corolla alsaydın ama önümüzdeki senenin ne getireceğini bilmiyorum. açıkcası olumsuzluklar olacağını düşünüyorum. bu yüzden bu kredileri kaçırmak istemedim.[/quote]Burada Astra'yi da övebilirsiniz, Golf'ü de. Hicbir rahatsizligimiz olmaz.Önemli olan FANATIK lik yapmadan incelemek ve paylasmak. Sonucta hepimiz tüketiciyiz ve fabrikalarda babamizin degil.Sevdigimiz markalar vardir ama birbirimizi kirmadan da fikirlerimizi paylasabiliriz. Bu arada hayirli olsun. Güzel bir araba.
Nerden biliyon.. [/quote]Seni bana sayiylami verdiler?