Gönderen Konu: EFSANA KASA DİSPİRİTÖR KAUÇUK ORİNG TEMİN HAKKINDA  (Okunma sayısı 294 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Selam arkadaşlar efsanaler yaşlandı malum artık sağından solun yağ kaçırıyor . En büyük sıkıntılardan biride distribütör oring inden yağ kaçırması .Bende de bu duurm mevcut ben değiştirdim ama siyah kalitesi bir oring taktılar daha takarken kaçıracağı belliydi zaten . Üzerinden kahverengi kaliteli bir oring vardı ama hem çok sertleşmiş hemde kılcal her yeri çatlak tı eskisini yanıma almıştım  .Hafta sonu aracımın bakım malzemelrini toparlamak için sanayide epeyce turladım distribütör contasın 4-5 büyük bilya orinkciye sorduktan sonra sağolsun bir bilyacının yönlendirmesi ile

Ankara İvedek Sanayi 1341 cadde " HC OTOMOTİV " bilya da buldum "Oto Ömür Yanı " kahverengi kauçuk oring ama eskisini  yanımda götürdüm özellikle ısıya dayanıklı kauçuk olacak diye belirterek aldım . 30 tl fiyatı var hayli etli ve kaliteli duruyor . Külbütor kapak contasıyle beraber hepsini yenileyecem inşallah Külbütör contası içinde "stone marka japon"  bunu öneriyorlar  bu contaları değiştirmek isteyen araya bulamayan varsa yardımım olsun diye paylaşıyorum

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '94
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: EFSANA KASA DİSPİRİTÖR KAUÇUK ORİNG TEMİN HAKKINDA
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2025, 13:33:25 »
Yetkili servisten o contayı ve diğer bir çok contayı aldım. Düşünüldüğü gibi pahalı da değil. Bir sonraki ürününüz için yetkili servise gidip orijinal parça fiyatı almanızı tavsiye ederim.
Volkswagen Polo (2015-2016)  0-15.000 Opel Astra (2016-2020) 0-50.500 Toyota Corolla (1994) 145.000-... Peugeot Rifter (2020) 0-... Honda Civic (2022-2024) 0-18.000 Cupra Formentor (2023) 0-… BMW 3.20 (2023) 0-…