Selam arkadaşlar efsanaler yaşlandı malum artık sağından solun yağ kaçırıyor . En büyük sıkıntılardan biride distribütör oring inden yağ kaçırması .Bende de bu duurm mevcut ben değiştirdim ama siyah kalitesi bir oring taktılar daha takarken kaçıracağı belliydi zaten . Üzerinden kahverengi kaliteli bir oring vardı ama hem çok sertleşmiş hemde kılcal her yeri çatlak tı eskisini yanıma almıştım .Hafta sonu aracımın bakım malzemelrini toparlamak için sanayide epeyce turladım distribütör contasın 4-5 büyük bilya orinkciye sorduktan sonra sağolsun bir bilyacının yönlendirmesi ile
Ankara İvedek Sanayi 1341 cadde " HC OTOMOTİV " bilya da buldum "Oto Ömür Yanı " kahverengi kauçuk oring ama eskisini yanımda götürdüm özellikle ısıya dayanıklı kauçuk olacak diye belirterek aldım . 30 tl fiyatı var hayli etli ve kaliteli duruyor . Külbütor kapak contasıyle beraber hepsini yenileyecem inşallah Külbütör contası içinde "stone marka japon" bunu öneriyorlar bu contaları değiştirmek isteyen araya bulamayan varsa yardımım olsun diye paylaşıyorum