Gönderen Konu: Hangi Lpg markasını tercih etmeliyim  (Okunma sayısı 329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 290000
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür etti
Hangi Lpg markasını tercih etmeliyim
« : Aralık 23, 2024, 14:20:36 »
aracım 2011 model 1.6 auris manuel model
motor kodu ZRE151L-DHFNPW
1-LOVATO C-OBD II ( YAKLAŞIK 25BİN TL)
2-BRC COMFORT YADA PLATİNİUM ( 25-30 BİN TL) İKİSİ ARASINDA FARKI NEDİR
3-TECHNO MAX (YAKLAŞIK 25 BİN TL)

Toyota Club Türkiye

Hangi Lpg markasını tercih etmeliyim
« : Aralık 23, 2024, 14:20:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '18
  • 67 kere teşekkür etti
  • 172 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Lpg markasını tercih etmeliyim
« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2024, 16:07:02 »
bir markanın alt ürününü almaktansa başka bir markanın en üst segmentteki ürününü almanızı tavsiye derim lpg kitlerinde en önemli parça 1. enjektör 2. regülatördür yani bahsettiğiniz tecnomaxta prins enjektörü veya khein enjeöktör (kaliteli enjektörler) kullanılmıyor isim prins ama teknomaxta asıl prins kalitesini bulamayacaksınız confort da da aynı şekilde enjektör ve regülator farklı seq32 ye göre bu yüzden en mantıklısı lovato kalıyor geriye onu da iyi montaj ve yolda afr yapan ustaya yaptırmanız gerekir en önemli unsur ustadır LPG de  ister cangaz atiker ister prins brc olsun farketmez Usta hepsinden önemlidir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Lpg markasını tercih etmeliyim
« Yanıtla #2 : Aralık 23, 2024, 21:31:38 »
bir markanın alt ürününü almaktansa başka bir markanın en üst segmentteki ürününü almanızı tavsiye derim lpg kitlerinde en önemli parça 1. enjektör 2. regülatördür yani bahsettiğiniz tecnomaxta prins enjektörü veya khein enjeöktör (kaliteli enjektörler) kullanılmıyor isim prins ama teknomaxta asıl prins kalitesini bulamayacaksınız confort da da aynı şekilde enjektör ve regülator farklı seq32 ye göre bu yüzden en mantıklısı lovato kalıyor geriye onu da iyi montaj ve yolda afr yapan ustaya yaptırmanız gerekir en önemli unsur ustadır LPG de  ister cangaz atiker ister prins brc olsun farketmez Usta hepsinden önemlidir

Bildiğim kadarıyla, BRC platinum BRC Seq32'nin güncel versiyonu ve brc'nin en kaliteli kiti.

Mesaj Birleştirildi: [time]23 Ara, 2024 21:35[/time]
aracım 2011 model 1.6 auris manuel model
motor kodu ZRE151L-DHFNPW
1-LOVATO C-OBD II ( YAKLAŞIK 25BİN TL)
2-BRC COMFORT YADA PLATİNİUM ( 25-30 BİN TL) İKİSİ ARASINDA FARKI NEDİR
3-TECHNO MAX (YAKLAŞIK 25 BİN TL)

Bildiğim kadarıyla, BRC platinum brc'nin en iyi kiti, dolayısıyla bütçeniz müsaitse BRC platinumu taktirmanizi tavsiye ederim. Bir zamanlar BRC seq32 kiti 2500'e taktirmistim ama 5 bin TL bu zamanda büyük bir fark değil diye düşünüyorum. BRC seq32 gerçekten iyi bir kit (o dönemde tek rakibi prins silverline idi), ben çok memnun kaldım; BRC platinum da çok iyidir diye tahmin ediyorum.