0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cevabınız için teşekkür ederim. Ancak multimedyayı bağlarken soket sokete bağladım ayrı bir elektrik nasıl çekilecek ki? Ayrıca araçta kesme biçme olmasını da istemiyorum. Biraz araştırdım da problem ya cihazdan ya da aküden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
Araçlarımız aynı değil, ancak size fikir verebilir.Bu arada benim cihazım araç bir hafta yatsa bile uyku modunda kalıyor öncelikle onu belirteyim, yani sizdeki sorun bende yok. Ben aliexpress üzerinden aldım ve kendim monte ettim.Benim cihazım 4G özellikli yani içinde sim kartım var. Bu nedenle ben de cihaz açılır açılmaz hemen internet gelsin diye şöyle bir uygulama yaptım. Aracımın ön konsolda bulunan çakmaklık soketinde sürekli enerji bulunurken, kolçak içinde bulunan çakmaklık soketinde normalde araç kilitli iken enerji bulunmuyor. Ancak kumandadan aracı açar açmaz oraya enerji geliyor. Bende multimedyanın ACC kablosuna bağlanması gereken enerji bağlantısını oradan yaptım. Kısaca kumandadan aracı açtığımda multimedyam uyanıyor. Bu süreçte aracı çalıştırmaktan vazgeçersem yaklaşık 5-10 dakika sonra yine enerjisi gidiyor ve multimedya uyku moduna geçiyor. Sizde de eğer böyle bir imkan var ve bağlantı yaparsanız araca girip, aracı çalıştırana kadar cihazınız açılmış olur en azından.
Arkadaşım bu tarz multimedya montaj ve satışı yapıyor her multimedyada farklı olmakla beraber çoğunun fabrika ayar modunda(şifreyle girilir o ayar kısmına) uyku moduna ne kadar süre sonra geçeceği veya hiç geçmeyeceği gibi seçenekler mevcut teknik servis bilmeden yorum yapmış araç uyku moduna geçip elektriği kesse de multimedyanın bios hafızası yok sanki ama dediğim gibi bu sizin multimedyanızın kalitesine ve markasına fazlasıyla bağlı çünkü bu cihazların hepsi çin menşeili bazılarında elden düşme ram cpu var bazıları gerçekten kaliteli biraz bilgi biraz şans işi Mesaj Birleştirildi: [time]Aralık 20, 2024, 00:26:09[/time]hocam konudan bağımsız aliexpress den ne zaman sipariş ettiniz bende bu tarz bi multimedya aradım fakat güncel gümrük politikası buna izin vermiyor sanırım nasıl bi yol izlediniz öğrenebilir miyim rica etsem
araç uyku modu diye birşey yokmuş,
Multimedyanın genel ayarlarında sizinki gibi uyku ayarları sekmesi var ama işlevsiz gibi orada hangi ayarı seçersem seçeyim son stoptan 1 sonra çalıştırdığımda cihaz logo ile geç açılıyor. Cihazı satan carvocaldaki yetkili arabanın uyku ayarı var ve sorunun oradan kaynaklandığını iddia ediyor, ben de yetkili servisle görüştüğümde aracın uyku modu olmadığını sadece multimedya ekranın uyku modu olduğunu söylemişti. Bu arada sizin arayüz daha bir güzelmiş sizin cihazda canbus modülü de var mı?