0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, 2023 haziranda corolla 1.5 dream xpack aldım, sorunsuz kullanıyordum..Geçen hafta, akşam iş çıkışı 15dk kullandıktan sonra hararet uyarısı verdi, sağa çektim. 5 dakika sonra baktım, azalmış, devam ettim, 2 dakkaya gene verdi, sağa çektim, çekici çağırdım, yetkili servise çektiler. 4 gün sonra aldım, zaten anladığım kadarıyla 2 gün sonra bakabildiler araca. Sonuç; arıza tespit edilmedi, hiçbir şey yok. Tabi ki 2 gün sonra, bu akşam, tekrar hararet yaptı. Yarım saat bekledim, tekrar yola çıktım, her şey normal. Bu sefer başka yetkili servise götüreceğim. Bakalım bulabilecekler mi sorunu..Yeni bir corollada bunu yaşayan oldu mu?
Antifirizde degisiklik yok, azalmamis. Musur ya da gosterge olabilir gercekten. Normalde hararet yapinca nasil olur bilmiyorum, sanki her sey normalmis gibi gorunuyor. Yetkili servis, tum kontrolleri yaptik dedi. Bir daha yaparsa acip kapatmayi deneyecegim; bana da gosterge sorunu gibi geliyor.Bir daha olduktan sonra yazarim gene.
Şimdi gene yaptı… istanbula giderken yolda kaldım. Sağ çektim, yarım saat bekleyeceğim. Çekiciyle servisle uğraşmak istemiyorum burda. Faydası olmadı zaten. Yarım saat bekler giderim daha iyi.. nefret ettim arabadan… 2013 golfüm vardı, bir kere başıma gelmedi böyle bişey. Motor suyunda hiç azalma yok bu arada, aynı duruyor..
Toyota'nın hararet yaptığını ilk defa duydum.
Termostat veya devirdaim olabiilir. Gizli arızadır, illaki bir çözümü vardır.