0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevmeyeni de çok diye biliyorum ama bence BMW'nin en güzel kasalarından biri bu. Muhteşem bir coupe. Ellerine sağlık Mesut, yine hakkını vermişsin.
Güle güle kullan. Z4 coupe ve Z3 coupeyi ben de begeniyorum.Cirkin tipli ama hos bir araba. Saldirgan duruyor.
..Z3 kim yaa,yoksa şu yanımdaki ufaklık mı? şaka bir tarafa maketler harika ...
cok guzelmıs elıne saglık.bendede bır tt01 var herseyını degıstırdım bı tek 4 lastık kaldı ama bu aralar fırsat bulupta oynayamıyorum ama bende bı resım cekeyım barı belkı bu sayede bı kac tur atarım.bu arada clubrc dekı r35 te mukemmeldı ayrıyetten tebrık ederım
metin abicim, ben yeni üyeyim öncelikle meraba ve tüm arkadaşlara meraba..... ben bu aralar model araba merakım oldu... küçüklüğümden beri aklımda hep bu aralar araştırıyorum senin açtığın sayfa BMW Z4 M COUPE modeli çok dikkatimi çekti ve bi an için kendimde olsun istedim. araştırdım falan derken gözüme hepsiburada.com'da '' http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1201466&productid=oyunnov8209 '' linki kafama takıldı bu araç bukadar ucuz mu yoksa bu sırada bi arabamı? linki incelerseniz çok sevincem ve doğru fiyatı ve nerden bu aracı bulabileğim hakkında fikir verirseniz çok çok daha sevineceğim...saygılar.....
mükemmel mesut abi