Gönderen Konu: Corolla kronik boya dökülmesi  (Okunma sayısı 520 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Corolla kronik boya dökülmesi
« : Ekim 21, 2024, 18:52:07 »
Merhaba arkadaşlar,
2012 model beyaz corollam var. Bu model yılı ve renkte kronik olarak boya dökülmesi oluyor. Servise geçen sene bakım için gittiğimde çok ufak bir yerde başlamıştı,bana ücretsiz komple boyama yaparız dediler ben yapmadım.
Bana sizin araç çok iyi dayanmış dedi çünkü aracım genelde hep kapalı otopark tuttuğum için.
ancak geçen araçla giderken baktım arkada beyaz bir şeyler uçuşuyor indim baktım tavan da başlamış dökülme.
tam da aracı satmak için ilan vermiştim :)
sizce komple boyatmalımıyım aracı?kararsız kaldım

Toyota Club Türkiye

Corolla kronik boya dökülmesi
« : Ekim 21, 2024, 18:52:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla kronik boya dökülmesi
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2024, 20:03:02 »
Resmi servis arabayı komple ücretsiz mi boyayacak ? bence arabayı boyatmadan bu şekilde satın ve alıcıya durumu anlatın madem haktır alıcı o şekilde boyatsın servise,ücretli boyayacak ise hiç boyatmayın alan böyle alsın,çünkü bizim memlekette hem emek hem para harcanıyor bir de alıcıdan gelen ahiret sorularına cevap verilme durumunda kalınıyor.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 51 kere teşekkür etti
  • 152 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 22, 2024, 06:17:40 »
Servis size ücretsiz olarak boyamayı teklif ettiyse bence hiç beklemeyin boyatın çünkü şimdi boyuyoruz deseler size sıra gelen kadar aylar belki yıllar geçebilir. Bu konuda o kadar çok mağdur var ki...Hatta whatsapp grubu bile var. Yakında araç dalmaçyalıya dönecek maalesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 563 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ekim 22, 2024, 12:34:21 »
Resmi servis arabayı komple ücretsiz mi boyayacak ? bence arabayı boyatmadan bu şekilde satın ve alıcıya durumu anlatın madem haktır alıcı o şekilde boyatsın servise,ücretli boyayacak ise hiç boyatmayın alan böyle alsın,çünkü bizim memlekette hem emek hem para harcanıyor bir de alıcıdan gelen ahiret sorularına cevap verilme durumunda kalınıyor.

Tokay abi, son konuştuğumda komple aracı ücretsiz boyuyoruz demiştiler çünkü onlar da diyor kronik olduğunu.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 22, 2024, 12:35:24
Servis size ücretsiz olarak boyamayı teklif ettiyse bence hiç beklemeyin boyatın çünkü şimdi boyuyoruz deseler size sıra gelen kadar aylar belki yıllar geçebilir. Bu konuda o kadar çok mağdur var ki...Hatta whatsapp grubu bile var. Yakında araç dalmaçyalıya dönecek maalesef.
Evet son götürdüğümde ücretsiz teklif ettiler ,bu şekilde satması ayrı dert komple boyatsam tam dert gibi gözüküyor ancak yine önümüzdeki hafta götürüp tekrar konuşacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 51 kere teşekkür etti
  • 152 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 22, 2024, 13:09:20 »
Her türlü satması dert olacak.Bu aracı almayı düşünenler bir şekilde boya sorunlu olduğunu öğreniyor zaten. Ben satmayı düşünmediğim için komple boyattım biniyorum. Satmayı düşünüyorsanız bir an önce satmalısınız bu şekilde kullanmaya devam ederseniz boya atan yerlerden paslanmaya başlar satmanız daha da zorlaşır. Binmeyi düşünüyorsanız da bir an önce boyatın derim. Dediğim gibi size boya sırasının gelmesi uzun zaman alabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 563 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 22, 2024, 15:25:37 »
Her türlü satması dert olacak.Bu aracı almayı düşünenler bir şekilde boya sorunlu olduğunu öğreniyor zaten. Ben satmayı düşünmediğim için komple boyattım biniyorum. Satmayı düşünüyorsanız bir an önce satmalısınız bu şekilde kullanmaya devam ederseniz boya atan yerlerden paslanmaya başlar satmanız daha da zorlaşır. Binmeyi düşünüyorsanız da bir an önce boyatın derim. Dediğim gibi size boya sırasının gelmesi uzun zaman alabilir.
ilanım duruyor bu zamanda boyatırım artık kısmet.teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 563 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2024, 15:02:45 »
Gittim fotoğraf çektiler 5-6 ay da ancak dönüş olur dediler boyama içinde 1-2 ay sürer dediler bakalım bekliyorum o arada satılırsa satılır.