Gönderen Konu: Tpms uyarısı  (Okunma sayısı 363 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Tpms uyarısı
« : Ekim 20, 2024, 21:54:33 »
Lastik basınç izleme sistemi uyarısı sönmüyor, sensörlerden biri veya bir kaçının pili bitti anlaşılan, 11 yıl dayanabildiler :) şimdi ne yapıcaz serviste eminim tanesi 3000 tl vardır, yan sanayi alsam, araca tanımlatsam bütün lastikçiler yaparmı bu işi illa serviste yapıl asımı gerekiyor birde yan sanayi olunca yarın bir gün başıma iş açarmı sizce, nette buldum tanesi 750 tl ye var ama alayımmı almayımmı bilemedim

Toyota Club Türkiye

Tpms uyarısı
« : Ekim 20, 2024, 21:54:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 235000
  • Model Yılı: '93
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Tpms uyarısı
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2025, 11:11:18 »
Bir obd cihazı ile arızayı silin. Birde bagaj dahil tüm basıncları eşit yapın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Ynt: Tpms uyarısı
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2025, 11:49:51 »
Lastik basınç izleme sistemi uyarısı sönmüyor, sensörlerden biri veya bir kaçının pili bitti anlaşılan, 11 yıl dayanabildiler :) şimdi ne yapıcaz serviste eminim tanesi 3000 tl vardır, yan sanayi alsam, araca tanımlatsam bütün lastikçiler yaparmı bu işi illa serviste yapıl asımı gerekiyor birde yan sanayi olunca yarın bir gün başıma iş açarmı sizce, nette buldum tanesi 750 tl ye var ama alayımmı almayımmı bilemedim

Benimkilerin pili bitince ehil bir oto elektrikcide pil değişimi yaptırmaya çalışacağım, YouTube'ta çok sayıda pil değişim videosu var, toyota tyre pressure sensor battery replacement olarak aratmaniz yeterli olur.