0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İkisi de sonradan takılmış. Araçta zaten 3. stop lambası yok orjinalde. Öndeki ne bilemedim.
Geçmiş olsun öncelikle.Tahminimden sağlammış araç, perte çıkaracak kadar bir hasar görünmüyor. 92 yılında benzer şiddette bir kazayı ön çamurluktan yaşamıştık. Yetkili serviste yapılmıştı araç, ancak rot ve açı ayarları iyi yapılamamıştı. Yıllarca da bu şekilde kullandık, araç hafif sağ çekiyordu. Sonra ben el atıp düzelttirdim.
Geçmiş olsun,direkte hasar var mı? eğer orada ezilme vs varsa yanal kayma yapabilir diye düşünülür,arka "muhterem aks kafasi" kısmına da bakılır ona göre karar verin.Mesaj Birleştirildi: [time]Kasım 17, 2024, 15:32:05[/time]
Ara sıra olabilir hava sıcak olduğunda ancak bu günlerde öyle bir hava yok,siz izlemeye devam edin her defasında mı yoksa 1 defa mı oldu? Yine de benzin deposu hava tahliye borusunu kontrol ettirin tıkanma vs var mı?
Bu durumda öncelikle hava tahliye borusunu kontrol ettirin gerekirse yenisi ile değiştirin,eğer sürekli dolu depoda basınç olur ise bir süre sonra oluşan basınç depoda çatlağa ve sızıntılara sebep olabilir, bir diğer husus bu devirde çok zor ama depoyu en fazla pompa tık dediği zaman daha fazla taşacak kadar yakıt koydurmayın, malum yakıtta buharlaşma olur bir miktar boşluk iyidir ,meydana gelen buharlaşma ise tahliye hortumu ile atılmakta..