Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 06, 2025, 14:36:40
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Avensis
»
Konu:
AVENSİS 2.0 şanzıman SIKINTISI
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: AVENSİS 2.0 şanzıman SIKINTISI (Okunma sayısı 681 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
AVENSİS 2.0 şanzıman SIKINTISI
«
:
Eylül 26, 2024, 11:56:24 »
MERHABA;
ARACIMDA DAHA ÖNCE DE FORMDA BAHSETTİĞİM KONU BU AMA BİR ÇÖZÜM BULAMADIK ASLINDA SORUNUN NE OLDUĞUNU TAM ANLAYAMADIK. ŞİMDİ SORUNU TAM OLARAK ANLADIM AMA NEDEN KAYNAKLI OLDUĞUNU ANLAYAMADIK.
SORUNUMUZ ARACIM VİTES GEÇİŞLERİNDE BAZEN BURUNTU YAPIYOR VE VURUNTU YAPTIĞINDA 3 TEN 4 DE GEÇMİYOR. STOP EDİP ÇALIŞTIRDIĞIMDA SORUN DÜZELİYOR AMA SOLA YA DA SAĞA TAM TUR DÖNÜŞLERİNDE ARAÇ GAZ YEMİYOR. BU ARADA ARAÇ 2.0 BENZİNLİ OTOMATİK. VE ARAÇTA ŞANZUMANDAN KAYNAKLI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AŞIRI BİR TİTREME VAR . şanzıman KULAKLARI DA SAĞLAM YENİ DEĞİŞTİ. SİZCE ŞANZUMANDA İÇİNDE BİLYELERDE BİR SIKINTI MI VAR. YANİ BANA HİÇ NORMAL GELMİYOR. HA ARACIN GİDİŞİNDE BİR SORUN YOK. GEÇEN GÜN UZUN YOL YAPTIM 180 , 200 GAYET GÜZEL GİDİYOR AMA YOKUŞ YUKARI 2.0 BENZİNLİ ARAÇ GİBİ TIRMANMIYOR YANİ TABİRİ CAİZ İSE YOLU YIRTMIYOR. BU şanzıman OLAYI İLE İLGİLİ BAŞINA BÖYLE BİR SORUN GELEN OLDU MU? YA DA İSTANBULDA 2.0 AVENSİS ŞANZUMANINDAN ANLAYAN SAĞLAM BİR USTA VAR MI?
Kayıtlı
Toyota Club Türkiye
AVENSİS 2.0 şanzıman SIKINTISI
«
:
Eylül 26, 2024, 11:56:24 »
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Ynt: AVENSİS 2.0 şanzıman SIKINTISI
«
Yanıtla #1 :
Ekim 08, 2024, 16:50:05 »
kimsenin başına böyle bir olay gelmedi mi ya
Kayıtlı
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Dinozor
Araç: Avensis
Kan Grubu: 0+
Kilometre: 56100
Model Yılı: '16
215 kere teşekkür etti
1349 kere teşekkür edildi
Ynt: AVENSİS 2.0 şanzıman SIKINTISI
«
Yanıtla #2 :
Ekim 08, 2024, 20:38:38 »
Herhalde ,madem İstanbul'dasınız Maslak'ta forum üyemiz Tem oto Toyota servis var,oldukça deneyimliler,ararsanız size duruma göre öneride bulunabilirler tam teşhis konulmadan orasıdır burasıdır derken hesapsız para harcanır.
Kayıtlı
Tokay Ceritoğlu
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Calm down. The king is back
Araç: Avensis
Kan Grubu: 0+
Kilometre: 132000
Model Yılı: '11
6 kere teşekkür etti
18 kere teşekkür edildi
Ynt: AVENSİS 2.0 şanzıman SIKINTISI
«
Yanıtla #3 :
Ekim 14, 2024, 15:02:22 »
çok ilginç bir arızaymış bu arada. acaba sebep sadece otomatik şanzıman mı? Sadece Toyota bilen biri görmeli aracı Tokay beyin dediği gibi.
Kayıtlı
Toyota Avensis 2011 Elegant Extra Multidrive-S
Turbonun kesildiği 4.000 devirden sonra bizim atmosferik hayatımız başlar.
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Avensis
»
Konu:
AVENSİS 2.0 şanzıman SIKINTISI