Gönderen Konu: Yeni megane coupe  (Okunma sayısı 1449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Yeni megane coupe
« : Mayıs 05, 2009, 00:11:00 »
Geçen hafta Trt 1 de otomobil programında görmüştüm pist versiyonu tanıtılıyordu abartıyorlardıda abartıyorlardı aklımda kaldı biraz araştırayım dedim.Araç hakkında ki yorumlarınızı merak ediyorum.Ben çok hantal ve kaba bi görüntüye sahip olduğunu düşünüyorum.X6 nın binek versiyonu resmen.

http://www.yenimeganecoupe.com/

Aracın konsept resimleri hariç resim bulamadım gerçegi yansıtmadıgından dolayı sadece linki ekledim.
...

Toyota Club Türkiye

Yeni megane coupe
« : Mayıs 05, 2009, 00:11:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni megane coupe
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2009, 11:41:11 »
Bu aralar aynı tip  araçlar çıkmaya başladı. Yeni fiesta,  chevrolet in bir  modeli  var  tam  aklımda  değil  ve bu  yeni  megan serisi  birbirlerinin  tıpkısı gibi  duruyorlar. Özellikle de  arka  görünüşleri.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2009, 11:54:22 »
Arkadaslar Bır Kac Gun Oncesıne Kadar Dıscover Canalda Fifty Gear Adlı Programda Test Edıldı. Adamlar Bızımkıler Gıbı Bınıp O Su guzel bu guzel deyıp sankı para almıslar gıbı ovmuyorlar. Buna ben para vermem,bunu alacagıma sunu alırım felan dırek konusuyorlar. Pıste Test eden surucunun yorumu guzel oldugu yol tutusu ıyı oldugunu ama ıc on panelın plastık aksamının hala berbat oldugunu ve bu plastık aksam ıle buna bes para vermem dedıgını duydum.
Bende toyotamı alırken Ilk pazarlıgım megane oldu ama ıcıne oturdum ve plastıge soyle bır dokundum tas gıbı bes para etmez.Yenı modellerdede nedense hala aynı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2009, 13:35:46 »
Bu aralar aynı tip  araçlar çıkmaya başladı. Yeni fiesta,  chevrolet in bir  modeli  var  tam  aklımda  değil  ve bu  yeni  megan serisi  birbirlerinin  tıpkısı gibi  duruyorlar. Özellikle de  arka  görünüşleri.

Evet, tüm modeller tasarım açısından birbirine yakınsamaya başladı :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2009, 22:57:15 »
iç dizaynını beğenmedim bana hitap etmiyor bos görünüyor.  öyle ya da böyle satacağını da düşünüyorum.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2009, 23:04:47 »
ARkadaslar mardinde ki renault  bayınde  inceledim test edemedım birtane gelmıs oda satılmıstı..Görünüs olarak bence alımlı duruyo farlar yenı laguna tarzında..İç konsol da aynı sekilde yenı laguına cok yakın ypılmıs göstergede yer  alan hız göstergesı beyaz hararaet ve benzın göstergesı içinde yer alıyodu yanlıs hatırlamıyosam zor gözukuyor  biraz dikkat etmezsenız yolda kalabılırsınız..İÇ mekanda kullanılan malzeme bir öncekine göre daha kalıtelı duruyo..KOltuklar ban cok rahat gelmedi 1,85 byundayım 90 kiloyum koltuk yandan rahatsız edıyodu kendi corollaama göre dıyorum..ARka tarafı cok geniş deıl buna  benımaracımdan daha dar..Arka diz emsafesı cok kötü benım kafam nerdeyse dısarıya cıkacaktı üste degiyor..Baktıgım arac en full olanıydı tavan da komple acılır tavan vardı güzel duruyo fiyatı 38,000 lira idi..ANcak valla önden baktıgında güzel görünüyor yigidi öldür hakkını yeme eskisi allah korusun arkadan ördek kı...na benzıyodu..Cok tipsizdi eskisi güzel olmus bence yenı meganede yıl sonunda gelecekmıs cok satar gene bu araclar..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 06, 2009, 09:02:42 »
  Selam.
 Eski Megane'da motordan ve güvenlikten sıkıntı yaşayan duymadım. Hatta ekonomik (tüketimi ve servisleri ile) olduğunu duyuyordum. Sadece içi renksizdi ve bazı olmaması gereken seslerle döşemedeki kaliteden yakınanlar görmüştüm. Yinede bu araçları uzun uzaya kullanmış olanalr daha iyi fikir verebilir sanırım.
 Ben izninizle yeni Megane HB. resimi paylaşayım. Bence tasarımı güzel olmuş, özellikle dıştan. Ayrıca EuroNCap'da 37/37 almış duyduğum kadarı ile. HB. de bile Coupe tasarımı var. Tabi Tuncay'ın da söylediği gibi arkada uzun boyluların baş mesafesini kısıtlayabilir bu ama sportif göründüğünü düşünüyorum. Ayrıca sitelerinden baktığım kadarı ile donanım olarak da oldukça iyi durumda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #7 : Mayıs 23, 2009, 02:43:23 »
SCİROCCO çakması...Hele yandan ve arkadann bariz şekilde kopye etmişler...
2009 TİBURON

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 23, 2009, 09:04:00 »
ben scrioccoya benzetemedim :blink: ben corollamı satarsam megane coupe almaya karar verdim..hatta bugüne randevum var test etmeye gitcem, içine falan oturdum arkada diz mesafesi yok gibi birşey ben otururken ama arkadakinden bana ne :) ön taraf gayet güzel ve şık duruyor, scirocco da test ettim arka taraf onda da çok dar ve çok basık hissediyor sürücü içerde, yol tutuşu da çok garip geldi güvensiz geldi ve tabi bir de fiyatı var :) megane coupe 1.5 dci iyi gider :) ama cam tavan opsiyonunun gelmesini beklicem tabi bir de beyaz renk :) şu an 100 küsür tane gelmiş hepsi lansman rengi olan turuncu ve hem cam tavan yok hem de çoooook aşırı pahalı, megane alıyoruz sonuçta 40 üstü rakamları görmek saçma
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 23, 2009, 18:15:58 »
  Scirocca ile bencede benzemiyor coupe formaları dışında. Ama her ikiside yolda kendine baktırabilecek araçlar. Megane Coupe ise daha ulaşılabilir duruyor ve oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşacağını düşünüyorum. Duygu ve mantığın iyi bir harmanı olarak görüyorum aracı. Ama herkes çok satan bir coupeye binmek istermi o da ayrı bir konu fakat çok kişiyi kendine çekeceğini düşünüyorum.
 Bu tarz araçlarda arka yolcular için çok büyük genişlik beklememek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 23, 2009, 18:19:46 »
hatchback de çok kötü arka diz genişliği olarak ben ön koltuğu kendime göre ayarladım arkaya oturdum inanılmaz kötü bir diz genişliği kaldı, çok sıkıntı orda oturmak ..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli