Gönderen Konu: Ankara'dan Bildiriyorum!!!  (Okunma sayısı 933 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Ankara'dan Bildiriyorum!!!
« : Eylül 20, 2024, 11:32:18 »
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Tayin süreciydi taşınması çocukların okulu derken daha yeni yeni monoton düzene geçmek üzereyim. Ankara'ya taşındım, tabi ki evdeki hesap çarşıya uymadı :) Lojman talebim ne yazık ki olumlu sonuçlanmadı hal böyle olunca çocukların özel okul işi de olumsuz sonuçlandı. Ev kiraları o kadar yüksek ki Allah olmayana yardım etsin vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. Evi kayın pederlerin yakınında tuttum çocukları da onlara yakın önerilen bir devlet okuluna yazdırdık. Şimdilik alışma sürecindeler ama bizden daha çabuk alışacakları kesin. Eşimde istediğimiz yere tayin geldi. Çok şükür bir zorluk yaşamadan Ankara serüvenimiz başladı. Umarım artık bu son olur çünkü yer değiştirmek çocuklar büyüdükten sonra gerçekten çok zormuş.

Otomobil platformu olunca ondan bahsetmeden de geçmeyeyim. Ankara'ya gelince Samsun şehir içinde 11-12 lt yakan aracım burada 8-9 ltlere düştü bu en sevindirici kısmı :) Chery ile ilgili aklında olumsuz düşüncesi olanlara bir öneri; öyle olumsuz düşünceleri silip atın aklınızdan. Aracım 12 bin kmye geldi, şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tek sıkıntısı yaşadığım arka cam fitillerinden rüzgar alıyordu onu da garanti kapsamında değiştirince sorun düzeldi, tabi yalıtımı daha iyi olabilirdi ama Corolladan daha iyi olduğu için çokta dert etmiyorum :) Yakıt konusu ise performansını hissedince çokta dert etmiyorsunuz :lol:

Hepinize kazasız belasız güzel sürüşler dilerim :saygi:
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Toyota Club Türkiye

Ankara'dan Bildiriyorum!!!
« : Eylül 20, 2024, 11:32:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1348 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara'dan Bildiriyorum!!!
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2024, 21:48:21 »
Bizden de eskiler iki taşınma bir yangın derlerdi,elbette kolay değil,ancak eşinizin işi ve oturduğunuz evi yakın yerde hallettiğiniz için şanslısınız,lojman günün birinde çıkabilir ama onlarında kirası artık yükseldi,bundan sonra çocuklar üniversiteyi Ankara'da bitirinceye kadar tayin olmamak mümkünse başarmaya çalışın çünkü yaşam her geçen gün daha zor hale geliyor, Chery ,Byd nin Manisa'ya yerleşmesi derken Çinliler yerleşmeye karar verdiler,daha uygun fiyatlı araçlara ulaşabileceğiz herhalde..
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2024, 12:37:25 »
Lojmanlar yine çok avantajlı ama çocukların okulları hallolduktan sonra taşınma işi artık çok zor. Valla niyetimiz o yönde abi hatta temelli bile kalabiliriz artık ama nasip kısmet yine de :)

2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem...
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 3000
  • 13 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 24, 2024, 13:49:05 »
Hayırlı olsun Ankaradan Selamlar....
2023 hibrit corolla flame x pack....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '13
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 28, 2024, 15:05:33 »
Hayırlı olsun. Ankara'da sabah ve akşam trafikleri artık çekilmez oldu. Yola çıkarken özellikle ulus, kızılay, şaşmaz sanayi taraflarına gidecekseniz ankara trafik radyosunu takip etmenizde fayda var. Sıkışık trafikte alternatif güzergahlar oluşturmanız veya 5, 10 dakika erken çıkmanızda fayda var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 28, 2024, 18:20:28 »
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Tayin süreciydi taşınması çocukların okulu derken daha yeni yeni monoton düzene geçmek üzereyim. Ankara'ya taşındım, tabi ki evdeki hesap çarşıya uymadı :) Lojman talebim ne yazık ki olumlu sonuçlanmadı hal böyle olunca çocukların özel okul işi de olumsuz sonuçlandı. Ev kiraları o kadar yüksek ki Allah olmayana yardım etsin vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. Evi kayın pederlerin yakınında tuttum çocukları da onlara yakın önerilen bir devlet okuluna yazdırdık. Şimdilik alışma sürecindeler ama bizden daha çabuk alışacakları kesin. Eşimde istediğimiz yere tayin geldi. Çok şükür bir zorluk yaşamadan Ankara serüvenimiz başladı. Umarım artık bu son olur çünkü yer değiştirmek çocuklar büyüdükten sonra gerçekten çok zormuş.

Otomobil platformu olunca ondan bahsetmeden de geçmeyeyim. Ankara'ya gelince Samsun şehir içinde 11-12 lt yakan aracım burada 8-9 ltlere düştü bu en sevindirici kısmı :) Chery ile ilgili aklında olumsuz düşüncesi olanlara bir öneri; öyle olumsuz düşünceleri silip atın aklınızdan. Aracım 12 bin kmye geldi, şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tek sıkıntısı yaşadığım arka cam fitillerinden rüzgar alıyordu onu da garanti kapsamında değiştirince sorun düzeldi, tabi yalıtımı daha iyi olabilirdi ama Corolladan daha iyi olduğu için çokta dert etmiyorum :) Yakıt konusu ise performansını hissedince çokta dert etmiyorsunuz :lol:

Hepinize kazasız belasız güzel sürüşler dilerim :saygi:

Eskilerden birilerini görmek güzel.Hayırlı günler olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 14, 2024, 08:54:20 »
Hayırlı olsun Ankaradan Selamlar....
Teşekkür ederim Aleyküm selam...

Hayırlı olsun. Ankara'da sabah ve akşam trafikleri artık çekilmez oldu. Yola çıkarken özellikle ulus, kızılay, şaşmaz sanayi taraflarına gidecekseniz ankara trafik radyosunu takip etmenizde fayda var. Sıkışık trafikte alternatif güzergahlar oluşturmanız veya 5, 10 dakika erken çıkmanızda fayda var.

Teşekkür ederim. Evet trafikteki sıkıntı gözle görünür biçimde artmış, ama iş yerimle evimin konumu iyi bir yerde olduğu için mesai trafiğini bahsettiğiniz yerler kadar çekmiyorum. İş yerim Yenikentte evim Batı Adliyesi civarında. Yenikent henüz yeni yerleşim yeri olmasına rağmen ciddi bir trafik sorunu var ve garip bir şekilde bu zamana kadar çözüm bulunmamış ;)

Eskilerden birilerini görmek güzel.Hayırlı günler olsun.

Ne varsa eskilerde var :) Şakası bir yana takip ettiğim tek forum burası çünkü buradaki saygı ve güzel iletişim başka hiç bir platformda yok. Teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '13
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 14, 2024, 21:58:35 »

Teşekkür ederim. Evet trafikteki sıkıntı gözle görünür biçimde artmış, ama iş yerimle evimin konumu iyi bir yerde olduğu için mesai trafiğini bahsettiğiniz yerler kadar çekmiyorum. İş yerim Yenikentte evim Batı Adliyesi civarında. Yenikent henüz yeni yerleşim yeri olmasına rağmen ciddi bir trafik sorunu var ve garip bir şekilde bu zamana kadar çözüm bulunmamış ;)
Yenikent yolunda bildiğim kadarıyla bir köprü inşaatı ve polatlıya giden Temiz su isale hat çalışması vardı. Halen devam ediyor mu bilmiyorum. Devam ediyorsa trafiği olumsuz etkiliyordur. . Batı adliyesinden fazla ışık görmeden Ayaş yoluna rahat çıkılır. Ancak Ayaş yoluna bağlanana kadar biraz yoğun bir trafik olabilir. O da insanı bezdirir zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 22, 2024, 11:01:53 »
Evet devam eden çalışmalar var, mesai saatlerinde gerçekten ışıklarda çok yoğunluk oluyor. Ama göze almıştık bunları hakkımızda hayırlısı artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1348 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 22, 2024, 11:41:51 »
Büyük kentlerde trafik yoğunluğu artarak devam edeceği için bunları sorun etmeyin derim,önemli olan çocukların okulu ve sizin aile büyüklerine yakın oturmanız,böylece şu karışık ortamda çocukların eğitimi,sahip çıkılması,kontrol altında olması ve acil hallerde hemen koşulup gelinecek kadar yakın olmak önemli..siz bunu başarmışsınız..
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 22, 2024, 11:47:32 »
Teşekkür ederim Aleyküm selam...

Ne varsa eskilerde var :) Şakası bir yana takip ettiğim tek forum burası çünkü buradaki saygı ve güzel iletişim başka hiç bir platformda yok. Teşekkür ederim.

evet aynı fikirdeyim :)

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=96761.msg1158419#msg1158419

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 22, 2024, 14:56:39 »
Büyük kentlerde trafik yoğunluğu artarak devam edeceği için bunları sorun etmeyin derim,önemli olan çocukların okulu ve sizin aile büyüklerine yakın oturmanız,böylece şu karışık ortamda çocukların eğitimi,sahip çıkılması,kontrol altında olması ve acil hallerde hemen koşulup gelinecek kadar yakın olmak önemli..siz bunu başarmışsınız..

Aynende öyle abi, çok şükür iyi kötü sistemi oturttuk çocuklar liseye geçene kadar böyle gider sonrası Allah Kerim :)