0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Tayin süreciydi taşınması çocukların okulu derken daha yeni yeni monoton düzene geçmek üzereyim. Ankara'ya taşındım, tabi ki evdeki hesap çarşıya uymadı Lojman talebim ne yazık ki olumlu sonuçlanmadı hal böyle olunca çocukların özel okul işi de olumsuz sonuçlandı. Ev kiraları o kadar yüksek ki Allah olmayana yardım etsin vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. Evi kayın pederlerin yakınında tuttum çocukları da onlara yakın önerilen bir devlet okuluna yazdırdık. Şimdilik alışma sürecindeler ama bizden daha çabuk alışacakları kesin. Eşimde istediğimiz yere tayin geldi. Çok şükür bir zorluk yaşamadan Ankara serüvenimiz başladı. Umarım artık bu son olur çünkü yer değiştirmek çocuklar büyüdükten sonra gerçekten çok zormuş.Otomobil platformu olunca ondan bahsetmeden de geçmeyeyim. Ankara'ya gelince Samsun şehir içinde 11-12 lt yakan aracım burada 8-9 ltlere düştü bu en sevindirici kısmı Chery ile ilgili aklında olumsuz düşüncesi olanlara bir öneri; öyle olumsuz düşünceleri silip atın aklınızdan. Aracım 12 bin kmye geldi, şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tek sıkıntısı yaşadığım arka cam fitillerinden rüzgar alıyordu onu da garanti kapsamında değiştirince sorun düzeldi, tabi yalıtımı daha iyi olabilirdi ama Corolladan daha iyi olduğu için çokta dert etmiyorum Yakıt konusu ise performansını hissedince çokta dert etmiyorsunuz Hepinize kazasız belasız güzel sürüşler dilerim
Hayırlı olsun Ankaradan Selamlar....
Hayırlı olsun. Ankara'da sabah ve akşam trafikleri artık çekilmez oldu. Yola çıkarken özellikle ulus, kızılay, şaşmaz sanayi taraflarına gidecekseniz ankara trafik radyosunu takip etmenizde fayda var. Sıkışık trafikte alternatif güzergahlar oluşturmanız veya 5, 10 dakika erken çıkmanızda fayda var.
Eskilerden birilerini görmek güzel.Hayırlı günler olsun.
Teşekkür ederim. Evet trafikteki sıkıntı gözle görünür biçimde artmış, ama iş yerimle evimin konumu iyi bir yerde olduğu için mesai trafiğini bahsettiğiniz yerler kadar çekmiyorum. İş yerim Yenikentte evim Batı Adliyesi civarında. Yenikent henüz yeni yerleşim yeri olmasına rağmen ciddi bir trafik sorunu var ve garip bir şekilde bu zamana kadar çözüm bulunmamış
Teşekkür ederim Aleyküm selam...Teşekkür ederim. Evet trafikteki sıkıntı gözle görünür biçimde artmış, ama iş yerimle evimin konumu iyi bir yerde olduğu için mesai trafiğini bahsettiğiniz yerler kadar çekmiyorum. İş yerim Yenikentte evim Batı Adliyesi civarında. Yenikent henüz yeni yerleşim yeri olmasına rağmen ciddi bir trafik sorunu var ve garip bir şekilde bu zamana kadar çözüm bulunmamış Ne varsa eskilerde var Şakası bir yana takip ettiğim tek forum burası çünkü buradaki saygı ve güzel iletişim başka hiç bir platformda yok. Teşekkür ederim.
Büyük kentlerde trafik yoğunluğu artarak devam edeceği için bunları sorun etmeyin derim,önemli olan çocukların okulu ve sizin aile büyüklerine yakın oturmanız,böylece şu karışık ortamda çocukların eğitimi,sahip çıkılması,kontrol altında olması ve acil hallerde hemen koşulup gelinecek kadar yakın olmak önemli..siz bunu başarmışsınız..