Kullanım klavuzuna dikkatlice baktım ama park sensörü ile ilgili birşey bulamadım. Sizin anlattığınız şekilde, sesli uyarı sinyalinin sıklığına göre deneyeceğim. Bu sabah denedim, sesli uyarı dit dit dit diye çok sık olduğunda arkadan adam geçebilecek mesafe vardı, sinyal kesintisiz ötene kadar denemedim, biri arabanın arkasından bakıp kontrol ederken deneyeceğim, ne olur ne olmaz, ilk denemede arabayı dokundurmayayım.
Bir de bu park sensörlerinden arka tamponun sağ köşedeki düşmüş. Aracı satın alırken de durumun farkındaydım, şimdi bu eksik sensörü taktırmak istiyorum, Araç sıfır alınırken park sensörü paketi Toyota Sonkar servisinde takılmış, yine oraya mı gitsem yoksa İstanbul'da Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz başka yer var mıdır bunun için?
2 yıl derken 2 yıl boyunca trafik muayenesi ile uğraşmayacağım demek istemiştim. Arabanın 10bin km'de yağının ve filtrelerinin değişmesi gerektiğini biliyorum. 30bin km olunca ya da bir yıl geçince değiştireceğim. Benim arabam 2006 model olduğu için artık garantisi bittiğine göre orjinal Toyota servisine gitmeme gerek yok, yağ ve filtre değişimini uğraşsam kendim de yaparım, 30binkm'e geldiğimde duruma bakarım artık.