Anket

2018 Corolla (1.6 Life) satılıp 2024 corolla veya Corolla Cross alınır mı?

2024 Corolla Sedan al
0 (0%)
2024 Corolla Cross al
5 (45.5%)
Yerinde olsam satmam 1.6'dan devam ederim
4 (36.4%)
Bir sonraki Corolla sedan çıkmasını beklerim
2 (18.2%)

Toplam Oy Verenler: 11

Gönderen Konu: 2018 Corolla (1.6 Life) satıp 2024 corolla veya 2024 cross almak mantıklı mı  (Okunma sayısı 1035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 86000
  • Model Yılı: '18
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar 2018 model (1.6 Life, inci beyaz) Corolla sahibiyim, aracım 74.000 KM'de,  boyasız, değişensiz, aracımdan gayet memnunum ancak bir yandan da model mi yenilesem diye düşünüyorum araştırdığım kadarıyla yeni Corolla'da 1.5 motor ve 3 silindire geçilmiş, Corolla Cross Hybrid'in de vergi dezavantajı var, bazen hiç satmayıp devam mı etsem diyorum, yorumlarınızı merakla beklliyorum, şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 218 kere teşekkür etti
  • 1364 kere teşekkür edildi
Halen kullanmış olduğunuz kasa bana göre en güzel kasa ve çok güzel bir araba,biz de 2017 advance modelini 0 km alıp 30.000 km kullandıktan sonra sevincinden elimi öpen bir gence sattım,durup dururken yeni araba özlemiyle 3 silindirli,ötekisi vergi dezavantajı olan arabalara geçmenin bir getirisi yok,ancak yeni kasa ,silindiri 4 adet olan bir güzel sedan Toyota çıkarsa o zaman düşünürsünüz,siz niye sattınız o halde derseniz oğlum Avensis'i verince o zaman kıymet bilen bir aileye Corolla'yı verdik.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '16
  • 73 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar 2018 model (1.6 Life, inci beyaz) Corolla sahibiyim, aracım 74.000 KM'de,  boyasız, değişensiz, aracımdan gayet memnunum ancak bir yandan da model mi yenilesem diye düşünüyorum araştırdığım kadarıyla yeni Corolla'da 1.5 motor ve 3 silindire geçilmiş, Corolla Cross Hybrid'in de vergi dezavantajı var, bazen hiç satmayıp devam mı etsem diyorum, yorumlarınızı merakla beklliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba bende 2014 model 1.6 advance manuel aracımı sattım, 2021 1.5 corolla otomatik dream aldım.
Otomatik ve yeni kasa bir araç aldığım için memnunum.
Seçeneklere bakılacak olursa kesinlikle 1.8 cross alırdım.
1.5 sesli bir motor, dream paket aracımda yağmur sensörü yok eskisinde vardı, malzeme kalitesi ileriye gitmiş diyemem.
tavsiyem suv ve hibrit bir araç almanız. Hayırlısı olsun, selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Bence macera aramayın,hali hazırda ki aracınızı çok ararsınız,eğer şehir içi çok yol yapıyorsanız hybrid cross olabilir ama bu şartlarda o araca binmek için çok kafa yormanız lazım,bakımı biraz dertli servisler 0w20 kullanıyor araç 0w16 istiyor servis dışarıdan yağ kabul ediyor ama yağdan ötürü oluşacak durumlarda motor garantisi yok sayıyor vs vs,bence hem yatırım olsun hemde model yükselsin güncel araç oldun düşüncesindeyseniz hiç o kulvara girmeyin,yatırım için daha iyi yöntemler var.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Mevcutta ki aracınız hem kasa hem motor olarak en çok sevilen ve tercih edilen bir araç km niz de hayli iyi .  1.5 corolla resmen fiyasko . Aracımı bakıma götürdüğüm serviste 3-4 tane motor revizyonuna gelmiş 1,5 corolla gördüm ki usta bile dedi böyle motor mu olur daha şu arabalar  2-3 yaşında birde lpg takıyorlar 50 bini görmeden motoru yiyor dedi . O yüzden eğer bir değişiklik yapacaksanız bu  1.8 hybrit yönünde olsun 1.5 den uzak durun derim  .

Ben olsam arabama binmeye devam ederim 
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 321 kere teşekkür edildi
Cross hibrit alınır ama güncel Corolla'yı tavsiye etmem. 2020 yılında elimdeki parayla sıfır Corolla alabiliyordum hatta bayiye gittim arka koltuğa oturmamla kalkmam bir oldu, daraldım. Onun yerine 2018, 50. Yıl Premium otomatik Corolla aldım ve aracımdan çok memnunum hatta yeni kasa Corolla alıp, sonradan pişman olan ve 2018 Corolla'ya dönenlere şahit oldum ve duydum. Bence Corolla'nın son efsane kasası budur. Zaten dünyanın en çok satılan  aracı olması da bunu teyit ediyor. Cross alamayacaksınız, satmayın, pişman olursunuz. Toyota nedendir bilinmez 2019 yılından sonra ürettiği bütün araçlarında eski ruhunu kaybetti. Umarım yeni kasada tekrar eski ruhuna dönerler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 89900
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Şahsi fikrim corollanın en kötü kasası şuan sizdeki kasa bence her iki seçenekte 1.8 hbrit motorla tercih edilebilir.