0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanayiden alacağınız set %90 ihtimalle 101 kasa balatası olacaktır,kesinlikle tavsiye etmem ya yetkiliden yada twm servisten alın,ufuk bey eskiden daikın marka bulunduruyordu eğer varsa kesinlikle alın kullanın çok fark var arada benim 93 model emektar için almıştım tek seferde sorunsuz yerine oturmuştu ve 5 yıl boyunca hiçbir sıkıntı çıkartmadı hâlâ da arkadaşım kullanıyor,orjinalinden kaliteli.
Evet az önce ustamın yanından geldim araç rot ayarı tutmuyordu baskıya girmişken bir nevi ön takımda yaptırdım.Aisin baskı balata seti2 amörtisör takozu kraftwol aldım marka olarak2 rot kolu2 rot başıbirde yağ bakımı toplam parça maaliyeti 6000 tl tuttu1500 de yağa verdim işçilik falan derken 10.000 lik olduk Baskı zaten yanma noktasındaydı balatada perçinlere gelmiş artık tam zamanında değişmişiz 180.000 iyi gitti bence. Üzerinden Exedy çıktı. Ben özellikle Aisin alırken kurşunlu ağırlıkları olanı almaya dikkat ettim alacak arkadaşların aklında bulunsun. Amörtisör takozlarıda 20 yılda artık dağıtmıştı kısaca güzel bir bakım oldu kazasız belasız inşallah binecez.Mesaj Birleştirildi: Eylül 06, 2024, 17:32:13Yağda da artık 10w40 a geçtim 5w30 eksiltmeye başlamıştı bakalım SO2 katkılıyı çok övmüşlerdi bide bunu deneyelim.
Ben debriyajın sertleşmesinden,aracın 3. vitesteki çekiş düsüklugunden ve artık bariz olarak kavrama noktası alttaydı ustaya götürdüm oda kavrama çok altta degişim vakti gelmiş dedi söktük perçinlere gelmisti çıkan balata.
Evet az önce ustamın yanından geldim araç rot ayarı tutmuyordu baskıya girmişken bir nevi ön takımda yaptırdım.Aisin baskı balata seti2 amörtisör takozu kraftwol aldım marka olarak2 rot kolu2 rot başıbirde yağ bakımı toplam parça maaliyeti 6000 tl tuttu1500 de yağa verdim işçilik falan derken 10.000 lik olduk Baskı zaten yanma noktasındaydı balatada perçinlere gelmiş artık tam zamanında değişmişiz 180.000 iyi gitti bence. Üzerinden Exedy çıktı. Ben özellikle Aisin alırken kurşunlu ağırlıkları olanı almaya dikkat ettim alacak arkadaşların aklında bulunsun. Amörtisör takozlarıda 20 yılda artık dağıtmıştı kısaca güzel bir bakım oldu kazasız belasız inşallah binecez.Mesaj Birleştirildi: [time]Eylül 06, 2024, 17:32:13[/time]Yağda da artık 10w40 a geçtim 5w30 eksiltmeye başlamıştı bakalım SO2 katkılıyı çok övmüşlerdi bide bunu deneyelim.
Merhaba,Memnun musunuz yapılan işlemden ve parçalardan? İşçilik ve parça konusunda tavsiyeniz var mı?Benim Corolla da 170 bin km de. Baskı balata seti hiç değişmedi. Şikayetim yok. Sallantı, vuruntu, titreme yok. Debriyaj pedalı rahat.Ama vites 2 den 3 e geçtikten sonra hemen hızlanmıyor Birkaç saniyelik duraksama var.Er veya geç ben de baskı balata seti değiştirmek zorunda kalacağım.
Benim debriyaj pedalı sert. Ama anı gaz basmalarimda hangi vites veya hız olsun 4-5 km hızlanıyor sonra devir yükseliyor. ( İbre dijital old gozlemliyorum)Balata ne durumdadır acaba? Pedal şer diye değişmesi gerekiyor deniyor..